Kinderdagverblijf Ut Trepke

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meeuwenbergweg 2 , 7399 AN Empe, Gelderland
Brummen, Ijsselvalei

E-mail

Over Kinderdagverblijf Ut Trepke

Ut Trepke is een zelfstandig kleinschalig kinderdagverblijf waar de persoonlijke benadering en continuïteit voorop staat. Wij streven ernaar verantwoordde kinderopvang te bieden waarbij het welzijn van het kind centraal staat en waarbij het welzijn van de ouders tevens wordt bevorderd door een veilige en vertrouwde omgeving te bieden.

De opvang is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar.
Er is ook een buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar.

Empe
Ut Trepke locatie Empe is gevestigd in een woonhuis aan de Meeuwenbergweg 2, 7399 AN te Empe. Het woonhuis bevindt zich in het buitengebied waar de kinderen worden opgevangen in een huiselijke sfeer. We hebben een verticale groep de "Snoeshanen" en een peuterspeelzaal genaamd de "Bengels". Tevens is er een grote tuin waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken.

Voorst
Ut Trepke locatie Voorst is gevestigd aan de Rijksstraatweg 87, 7383 AM te Voorst. Hier hebben wij 3 groepen, de "Bijtjes", een baby groep genaamd de "Rupsjes" en een peuterspeelzaal genaamd de "Sprinkhanen". Alle groepen zijn huiselijk ingericht en hebben een eigen uitgang naar de tuin. Er is een grote tuin waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderdagverblijf Ut Trepke in Meeuwenbergweg 2, Empe Gelderland 7399 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Empe Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Empe Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Empe Gelderland, 7399 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815841]