Autobedrijf De Vos Enspijk BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 14 , 4157 GH Enspijk, Gelderland
Betuwe, Geldermalsen

E-mail

Over Autobedrijf De Vos Enspijk BV

Autobedrijf de Vos is al meer dan 50 jaar uw betrouwbare partner in mobiliteit. En al die jaren gespecialiseerd in Citroën, maar wij kunnen u ook 'op weg' helpen in ieder ander merk en type, nieuw of gebruikt.

Tot onze activiteiten behoren het in- en verkopen van nieuwe en gebruikte auto's, het repareren en onderhouden van auto's. Bij een bezoek aan ons bedrijf is de conclusie al snel getrokken: DE VOS is gespecialiseerd in Citroën. En dat al meer dan 50 jaar. Kijkt u ook eens bij ons occasion-overzicht. De occasions die wij u aanbieden zien eruit om door een ringetje te halen.

Voordat een gebruikte auto naar een nieuwe eigenaar gaat, krijgt deze eerst een afleveringsbeurt. Daarbij wordt de auto grondig nagekeken en gecontroleerd en met een verse APK-keuring. Afhankelijk van het bouwjaar krijgt u ook nog eens 6 tot 12 maanden garantie op een occasion.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enspijk Gelderland

Is Autobedrijf De Vos Enspijk BV in Dorpsstraat 14, Enspijk Gelderland 4157 GH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Enspijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enspijk Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enspijk Gelderland, 4157 GH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226314]