Boekhouding

Door: Brinie Financial Services  28-11-2011
Trefwoorden: Boekhouding

BFS verzorgt uw complete boekhouding. Dit betekent dat ik uw administratie bijhoud maar ook dat ik voor de fiscale aangiftes zorgdraag. Denk bijvoorbeeld aan BTW en winst-aangiftes. Aan het eind van het jaar stel ik uw jaarrekening op.
Houdt u zelf uw boekhouding bij maar heeft u wel iemand nodig voor de aangiftes en de jaarrekening? Ook dat is mogelijk bij BFS.

Heeft u een wat grotere onderneming? Dan kan ik me voorstellen dat u uitgebreidere ondersteuning nodig heeft. Dat kan ik u ook bieden; ik kan bijvoorbeeld het debiteurenbeheer van u overnemen. Of wellicht heeft u behoefte aan een periodieke financiële stand van zaken? Samen vinden we hiervoor een passende vorm.

Gaat uw eigen boekhouder met langdurig verlof? Ik zorg ervoor dat de financiële handel en wandel in uw bedrijf doorgaat.

Trefwoorden: Boekhouding

Contact Brinie Financial Services

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Brinie Financial Services

28-11-2011

Controlling

Gaat uw eigen controller met langdurig verlof? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken: wij kunnen tijdelijk inspringen en


28-11-2011

Project control

Wordt er in uw organisatie projectmatig gewerkt? Dan weet u dat dit ook een andere benadering vergt in uw administratieve