Osteopathie Do-Mro-nl A W J Beekman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heuvellaan 1 , 8162 CT Epe, Gelderland

E-mail

Over Osteopathie Do-Mro-nl A W J Beekman

Osteopathie is een vorm van manuele geneeskunde, waarbij naast de gewrichten, kapsels, banden en spieren ook andere weefsels behandeld worden.

Dit gebeurt manueel, d.w.z. met de handen.

Vooral de vliezen die de organen en de hersenen omhulllen zijn van belang. Eigenlijk wordt het bindweefsel behandeld. Het bindweefsel heeft meerdere functies, het is het "eigenlijke skelet" dat alles bij elkaar houdt. Vergelijk het maar met de nerven van een boomblad. Het verloopt van een grove structuur naar een zeer uitgebreid fijnmazig systeem.

Ook ziet de osteopaat de mens als geheel d.w.z. als je de nek behandelt, heb je ook invloed op de knie en misschien is het nekprobleem de oorzaak van de knieklachten.
De osteopaat heeft veel verstand van het gehele lichaam en de onderlinge verbanden, kennis van de embryonale ontwikkeling is van groot belang om de verbanden te begrijpen. Evenals kennis van de doorbloeding en zenuwstelsel van de weefsels.
Het zoeken naar oorzakelijke invloeden is belangrijk herhaling of verergering van klachten te voorkomen.
Osteopathie is een enorm pure vorm van therapie, want de eerste reactie van de mens bij pijn is de hand erop leggen of wrijven. De hand is nog steeds de beste behandelaar.

Meer info >>> www.osteopathie.epe.nl of www.osteopathie-urk.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopathie Do-Mro-nl A W J Beekman in Heuvellaan 1, Epe Gelderland 8162 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Epe Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Epe Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Epe Gelderland, 8162 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817600]