R&C Beveiliging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hammerstraat 10 E , 8161 PH Epe, Gelderland

E-mail

Over R&C Beveiliging

Er is steeds meer sprake van criminaliteit en agressie. Hierdoor wordt ook steeds meer overwogen om een beveiligingsdienst in te huren.

Wij van R&C Beveiliging leveren beveiliging, gastheren en gastvrouwen en/of receptie diensten bij o.a. objecten. Door het uitvoeren van regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden, dragen wij zorg voor een veilige werkomgeving. Tijdens onze rondes letten wij op alles wat de organisatie schade kan aanrichten. Ook het uitvoeren van o.a. toegangscontroles, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort tot onze taken.

Wanneer u een succesvol evenement wil organiseren, krijgt u te maken met verschillende factoren. Eén van de belangrijkste factoren is de beveiliging. Grote groepen mensen brengen namelijk risico’s met zich mee. R&C Beveiliging helpt u deze risico’s te beperken en in veel gevallen te voorkomen. Voorafgaand aan het evenement wordt dan, in overleg met u, een beveiligingsplan gemaakt. Aan de hand van dit plan zullen wij de desbetreffende acties gaan uitvoeren.

Naast het boven genoemde leveren wij ook verkeersregelaars, vakantiepark beveiliging, horeca beveiliging, hondengeleiders, mobiele surveillance en voeren wij alarm opvolging uit.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/rencbeveiliging/

Categorieën: Security Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is R&C Beveiliging in Hammerstraat 10 E, Epe Gelderland 8161 PH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Epe Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Epe Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Epe Gelderland, 8161 PH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814779]