Van Norel Bouwgroep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brinkgreverweg 32 , 8161 NW Epe, Gelderland

E-mail

Over Van Norel Bouwgroep

Van Norel Bouwgroep neemt al uw bouwzorgen uit handen. Kwaliteit en duurzaam bouwen zijn onze belangrijkste drijfveren en is geborgd door ISO 9001:2008, VCA** 2004/04 en FSC®-CoC en Keurhout-CoC certificering. Wij richten ons op ontwikkeling, voorbereiding, realisatie, service en onderhoud in alle marktsegmenten. Ook de particuliere klant kan bij ons terecht.

Lees ons Jaarbericht 2013 en bulletin Bouwstof 2013. Wilt u liever een papieren exemplaar ontvangen, bel dan 0578 615 311.

Vanaf 1 maart 2013 gaat het btw-tarief op arbeidskosten bij verbouwingen en onderhoud van woningen in de bestaande bouw omlaag van 21% naar 6%. De verlaging van het tarief geldt tot 1 januari 2015.

Goed nieuws voor particulieren die al enige tijd met verbouwings- en/of onderhoudsplannen rondlopen. Neem contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer of via de contactpagina. Wij voorzien uw graag van advies.

Bouw voor de toekomst, vertrouw op Van Norel!
Van Norel Bouwgroep levert een bijdrage aan de vraag naar huisvesting. Het accent ligt hierbij op kwaliteit en gebruiksgemak. Innovatie en duurzaamheid lopen als rode draad door de processen heen en leiden tot voortdurende aanpassingen en verbeteringen.

Van Norel Bouwgroep wil mede spelbepaler zijn in de bouw in midden- en oost Nederland. Van Norel hecht waarde aan behoud van werkgelegenheid voor haar medewerkers en streeft naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Van Norel Bouwgroep positioneert zich als betrouwbare en servicegerichte partner.

Van Norel Bouwgroep is een proactieve organisatie die een totaal concept biedt en waarmaakt wat afgesproken is. De bouwopgaven zijn steeds complexer en de opdrachtgever verwacht terecht meer van de dienstverlening. Dit vereist continue verbreding en verdieping van onze bedrijfsactiviteiten. Van Norel Bouwgroep is een organisatie met korte lijnen, snelle besluitvorming, een no-nonsense cultuur, marktconform en goede kwaliteit.

Bouwen is onze passie!

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van Norel Bouwgroep in Brinkgreverweg 32, Epe Gelderland 8161 NW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Epe Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Epe Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Epe Gelderland, 8161 NW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3673885]