Vos Bestratings- en Grondverzetbedrijf H G en ZN

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Duisterestraat 6 , 8162 GL Epe, Gelderland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Vos Bestratings- en Grondverzetbedrijf H G en ZN

Fa H.G. Vos & Zn. is al tientallen jaren gevestigd in Epe en verricht veel diverse werkzaamheden gerelateerd aan grondverzet en bestratingen.

Het bedrijf heeft zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Voor de particuliere klant staan wij graag voor u klaar om de bestrating van uw oprit, terras, tuinpad enzovoort voor u te ontwerpen en aan te leggen. Ook in grondwerk is het bedrijf gespecialiseerd, dus het ontgraven van uw uitbouw, het grondwerk voor uw bestrating of het frezen, spitten of egaliseren van uw tuin behoren tot de mogelijkheden.
In uw tuin kunnen wij u van dienst zijn met de aanleg van uw gazon, in zoden of inzaaien, het uitvoeren van bosonderhoud, kappen en verwijderen van bomen en beplanting, maar ook voor een beregeningsinstallatie staan wij klaar.
Heeft u problemen met uw riolering of moet het riool aangepast worden na uitbreiden of verbouwen van uw woning, ook dan kan Fa. H.G. Vos & Zn. u van dienst zijn. We beschikken over professionele ontstoppingsapparatuur en zijn vakbekwaam in het vernieuwen en nieuw aanleggen van rioleringen.

Ook de zakelijke opdrachtgever zijn wij van dienst in het grondverzet en de bestratingen.
Heeft u een bedrijfsterrein dat verhard moet worden of een parkeervoorziening die moet worden uitgebreid dan kunnen wij u helpen met ontwerp en aanleg. We kunnen u voorzien van een mooie entree met fraaie sierklinkers maar ook het aanleggen van uw bedrijfsterrein in industrieklinkers of betonplaten behoort tot de mogelijkheden.
Uiteraard kunnen wij u vakkundig van dienst zijn met alle bijbehorende grondwerken, kabelwerken, rioleringswerken hiervoor.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vos Bestratings- en Grondverzetbedrijf H G en ZN in Duisterestraat 6, Epe Gelderland 8162 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Epe Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Epe Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Epe Gelderland, 8162 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824972]