Casa Barista Espresso Maastricht geopend

Casa Barista Espresso Maastricht geopend van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  18-10-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso, Barista

Echte liefhebbers van Italiaanse koffie apparatuur kunnen nu ook terecht bij Casa Barista in Maastricht. Hiervoor is een overeenkomst gesloten met de koffiebranderij Dutch Barista Coffee (DBC). Hier zijn de topklasse espressoproducten van Casa Barista te koop, zoals espressomachines, bonenmalers, barista tools en uiteraard de versgebrande bonen van DBC. Hiermee opent Casa Barista haar zevende locatie in anderhalf jaar tijd.

“We zijn erg blij met onze nieuwe locatie in Maastricht en om onze klanten de versgebrande koffiebonen van DBC te laten proeven. De regio is bij uitstek een omgeving waar men veel waarde hecht aan kwaliteitsproducten, stijl en gastronomie. Dat past uitstekend bij onze filosofie. De koffiebonen van DBC worden nog echt op traditionele wijze dagelijks op kleine schaal gebrand. Dat maakt de tijd tussen het branden en aankoop van de klant extra kort; je hebt dus altijd een supervers product. Voor koffiebonen is dit heel belangrijk omdat dan de geur, aroma en crèma het best bewaard blijft. Verder is DBC door de S.C.A.E. erkend als barista-certifier voor zowel niveau 1 (basic barista) alsook niveau 2 (certified barista). Dat zegt voldoende over de kennis waar klanten gebruik van kunnen maken bij de aanschaf van espressoproducten. Verder vinden we het geweldig om samen te werken met een Nederlandse ondernemer die ook enthousiast “barista” is. Dat schept een band en onze espresso topmachines van bijvoorbeeld Bezzera, Isomac, Expobar, La Nuova Era, Mazzer en Macap passen uitstekend bij de lekkere koffiebonen van DBC.” Aldus Matthieu Los, eigenaar van Casa Barista.

Casa Barista levert een compleet koffieconcept voor liefhebbers van echte Italiaanse caffè. Topkwaliteit machines voor thuis of kleinzakelijk gebruik. Casa Barista is geen gewone koffiewinkel. We bedienen vanuit een barista passie onze klanten via internet en barista locaties. Op onze locaties krijgt u persoonlijk uitleg over de werking van de machines, de zetmethoden, versgebrande koffiebonen, bonenmalen, melkstomen, onderhoud enz. Hier kunt u de machines kopen en direct meenemen. Inclusief garantie, service, installatie en onderhoud. Locaties in Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Ermelo, Beilen, Nijmegen, Maastricht, Mol (België). Of laat gemakkelijk uw bestelling thuis bezorgen via de webshop.
www.casabarista.nl

Dutch Barista Coffee is gespecialiseerd in de selectie en het branden van de beste single origin koffiebonen. Hiervoor worden 100% Arabica koffiebonen geselecteerd uit alle hoeken van de wereld en dagelijks ambachtelijk gebrand in de eigen branderij. Door op kleine schaal de koffiebonen te branden en te verpakken, volgens het ‘versconcept’ van DBC, is altijd een kwaliteitsproduct gegarandeerd. De koffie wordt in speciale verpakkingen van 500 gram geleverd met “flavour saving valve”.
www.dutchbaristacoffee.nl


Trefwoorden: Barista, Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share