Casa Barista Espresso Nijmegen geopend

Casa Barista Espresso Nijmegen geopend van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  18-10-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso, Barista

Echte liefhebbers van Italiaanse koffie apparatuur kunnen nu ook terecht bij Casa Barista in Nijmegen. Hiervoor is een overeenkomst gesloten met de enthousiaste espressoliefhebber Aschwin Kuilman. Hij laat u graag kennismaken met de topklasse espressoproducten van Casa Barista, zoals espressomachines, bonenmalers, barista tools en uiteraard versgebrande koffiebonen. Als barista legt hij klanten alles uit over de bediening van machines, het perfect malen van espressobonen en de bereiding van de diverse soorten Italiaanse caffè.

Met de vestiging Nijmegen opent Casa Barista haar achtste locatie in anderhalf jaar tijd. “We zijn erg blij met onze nieuwe locatie in Nijmegen en om onze klanten in deze regio de mooie espressoproducten te laten proeven. De regio is bij uitstek een omgeving waar men veel waarde hecht aan kwaliteitsproducten, stijl en gastronomie. Dat past uitstekend bij onze filosofie en de topmachines van bijvoorbeeld Bezzera, Isomac, Expobar, La Nuova Era, Mazzer en Macap.” Aldus Matthieu Los, eigenaar van Casa Barista.

Casa Barista levert een compleet koffieconcept voor liefhebbers van echte Italiaanse caffè. Topkwaliteit machines voor thuis of kleinzakelijk gebruik. Casa Barista is geen gewone koffiewinkel. We bedienen vanuit een barista passie onze klanten via internet en barista locaties. Op onze locaties krijgt u persoonlijk uitleg over de werking van de machines, de zetmethoden, versgebrande koffiebonen, bonenmalen, melkstomen, onderhoud enz. Hier kunt u de machines kopen en direct meenemen. Inclusief garantie, service, installatie en onderhoud. Locaties in Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Ermelo, Beilen, Nijmegen, Maastricht, Mol (België). Of laat gemakkelijk uw bestelling thuis bezorgen via de webshop.
www.casabarista.nlTrefwoorden: Barista, Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share