Casa Barista introduceert espresso uitvinder Bezzera in Holland

Casa Barista introduceert espresso uitvinder Bezzera in Holland van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  14-02-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso, Barista

Casa Barista introduceert Bezzera espressomachines in Holland. Luigi Bezzera was in 1901 uitvinder van het kopje espresso. Hij ontwikkelde de methode om onder hoge druk water te persen door zeer fijne koffiemaling. Het resultaat: een geconcentreerde caffè met smaakvolle crèmelaag. De Italiaanse traditie was geboren! Sindsdien is Bezzera producent van de beste espressomachines voor thuis, kantoor en horeca. http://www.casabarista.nl/bezzera-bz07-manual-optimale-temperatuurcontrole/

Met een professionele espressomachine van Bezzera geniet je thuis of op kantoor van caffè, espresso, cappuccino of latte machiatto alsof je op een Italiaanse piazza zit. Casa Barista, importeur van Bezzera, is een speciaalzaak voor traditionele Italiaanse espresso en “barista” producten. Hier krijg je uitgebreid uitleg over Italiaanse koffiesoorten, de bereidingswijze en bediening van de machines. Klanten kunnen in verschillende steden terecht om één van de eerste Galatea’s te bemachtigen. De Galatea is het topmodel van Bezzera. In retro design met de hand samengesteld en volledig uitgevoerd in RVS en chroom. Voor optimaal gebruiksgemak kan je ook koffiezetten met ESE servings. De BZ07 is het laatste model van Bezzera met de nieuwste features.

Aan de pers stellen wij graag verdere informatie ter beschikking over Bezzera, de ontwikkeling van de espresso en baristi, fotomateriaal.

Trefwoorden: Barista, Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share