Casa Barista zoekt parttime espresso franchisers

Casa Barista zoekt parttime espresso franchisers van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  02-04-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso, Barista

Casa Barista zoekt enthousiaste parttime franchisenemers die vanuit een eigen locatie in Nederland of België espresso apparaten en koffieproducten willen verkopen. Ben je een échte koffieliefhebber en wil je iets met die passie doen? Wil je dit deeltijd uitvoeren via een eigen locatie en zelf je inzet en verdiensten bepalen, dan is Casa Barista misschien iets voor jou. http://www.casabarista.nl/index.php?id=442

Ons concept 
Casa Barista is een succesvolle espresso speciaalzaak die de speciale aandacht voor Italiaanse caffè naar de huiskamer en kantoor brengt. We bieden een compleet koffieconcept: espressomachines, bonenmalers, koffiebonen, barista tools en onderhoudsmiddelen. Klanten kunnen bij ons terecht voor professionele kwaliteit apparatuur voor de lekkerste koffie zoals je die in de beste horeca drinkt. Casa Barista is geen gewone koffiewinkel. We bedienen vanuit een barista passie onze klanten via internet en speciale Casa Barista locaties. We zijn geen leverancier van ‘honderd-en-één’ machines, maar hebben een selectie gemaakt van échte barista producten. Onze klanten begeleiden we zorgvuldig en krijgen uitgebreid advies over de machines, onderhoud, koffiesoorten e.d. Vanuit een internetfilosofie voeren we dit uit via de website, email en digitale informatie. Hiernaast is er persoonlijk contact op de Casa Barista locatie, waar de klant advies en uitleg krijgt van een enthousiaste barista. Dit biedt het “best of both worlds”: internet met de persoonlijke aanpak van een winkel. Bovendien handig voor klanten, want afspraken zijn vaak ook buiten kantoortijd mogelijk.

Merken
We voeren topmerken als: Expobar, Bezzera, Isomac, Macap, Mazzer, Macafe.  

Franchise mogelijkheden
Om deze aanpak verder uit te breiden zijn wij op zoek naar parttime franchisenemers in Nederland en België. Dit zijn enthousiaste koffieliefhebbers die vanuit huis/kantoor een Casa Barista locatie zijn. De barista maakt gebruik van ons bewezen concept. Je bent zelfstandig ondernemer, terwijl je van je hobby (deels) je werk maakt. Veelal gebeurt dit parttime in combinatie met andere werkzaamheden. Je werkt vanuit je eigen locatie en bepaalt in grote mate je inzet en verdiensten. Je koopt met korting producten in bij Casa Barista en de omzet en winst uit verkopen zijn voor jou. Enerzijds volgt dit automatisch van klanten via onze website die jouw locatie kiezen. Anderzijds zijn dit klanten die jezelf actief hebt binnengehaald. 

Gewenste locaties: Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Arnhem, Alkmaar, Haarlem en regio Antwerpen, Brussel
Huidige locaties: Den Haag, Eindhoven, Ermelo, Leeuwarden, Beilen

Wat kan je van ons verwachten?
Verkoop via de Casa Barista website
Geen toetreding kosten
Geselecteerd productportfolio
Exclusief verzorgingsgebied rond jouw locatie
Barista training en certificering
Centrale import, inkoop en logistiek
Een eigen Casa Barista webpagina van jouw locatie
Een persoonlijk Casa Barista emailadres
Kennisdeling binnen de Casa Barista Society

Wat verwachten we van jou?
Passie voor caffè en espressomachines
Een eigen bedrijf waaruit je kan werken als franchisenemer
Beperkte investering in voorraad machines
Een representatieve ruimte van circa 10m2, in grote stad (of nabijheid)
Zelfstandig verkoop en klantcontact afhandelen
1e lijns service uitvoeren; evt ook thuisbezorging, installaties, reparaties, workshops

Contact
Matthieu Los + 31 6 18349751
www.casabarista.nl
[email protected]

Heb je interesse? Stuur dan je CV met ervaring en motivatie.

Trefwoorden: Barista, Espresso, Koffie, Koffiewinkel

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share