Dagelijks versgebrande DBC koffiebonen bij Casa Barista

Dagelijks versgebrande DBC koffiebonen bij Casa Barista van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  30-09-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso

Casa Barista heeft een overeenkomst gesloten met het Maastrichtse Dutch Barista Coffee (DBC). De samenwerking betreft de opname van de DBC koffiebonen in het assortiment van Casa Barista. De dagelijks versgebrande koffiebonen zijn een mooie aanvulling op de espressoproducten van Casa Barista: espressomachines, bonenmalers, barista tools en koffie. De DBC koffiebonen zijn twee soorten single origin Arabica koffiebonen. De Italian Blend AA is een melange van zeven bonensoorten en speciaal voor Casa Barista samengesteld en dubbelgebrand voor een extra volle body. De koffiebonen worden verkocht per 4 x 500 gram in luchtdichte verpakkingen met speciale flavour saving valve. Ook kan van elke smaak een proefzakje worden besteld. “We zijn erg blij om onze klanten de versgebrande koffiebonen van DBC te laten proeven. De producten van DBC worden nog echt op traditionele wijze dagelijks op kleine schaal gebrand. Dat maakt de tijd tussen het branden en aankoop van de klant extra kort; je hebt dus altijd een supervers product. Voor koffiebonen is dit heel belangrijk omdat dan de geur, aroma en crèma het best bewaard blijft. Verder is DBC door de S.C.A.E. erkend als barista-certifier voor zowel niveau 1 (basic barista) alsook niveau 2 (certified barista). Dat zegt voldoende over de kennis waar klanten gebruik van kunnen maken bij de aanschaf van espressoproducten. Verder vinden we het geweldig om samen te werken met een Nederlandse ondernemer die ook enthousiast “barista” is. Dat schept meteen een band en de lekkere bonen passen uitstekend bij onze espresso topmachines van bijvoorbeeld Bezzera, Isomac, Expobar, Mazzer en Macap.” Aldus Matthieu Los, eigenaar van Casa Barista. http://www.casabarista.nl/index.php?id=475

Casa Barista levert een compleet koffieconcept voor liefhebbers van echte Italiaanse caffè. Topkwaliteit machines voor thuis of kleinzakelijk gebruik. Casa Barista is geen gewone koffiewinkel. We bedienen vanuit een barista passie onze klanten via internet en barista locaties. Op onze locaties krijgt u persoonlijk uitleg over de werking van de machines, de zetmethoden, versgebrande koffiebonen, bonenmalen, melkstomen, onderhoud enz. Hier kunt u de machines kopen en direct meenemen. Inclusief garantie, service, installatie en onderhoud. Locaties in Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Ermelo, Beilen, Maastricht, Mol (België). Of laat gemakkelijk uw bestelling thuis bezorgen via de webshop.
www.casabarista.nl

Dutch Barista Coffee is een unieke koffiebranderij uit Maastricht. Gespecialiseerd in de selectie en het branden van de beste single origin koffiebonen en traditionele Italiaanse melanges. Hiervoor worden 100% Arabica koffiebonen geselecteerd uit alle hoeken van de wereld en dagelijks ambachtelijk gebrand in de eigen branderij. Door op kleine schaal de koffiebonen te branden en te verpakken, volgens het ‘versconcept’ van Dutch Barista Coffee, is altijd een kwaliteitsproduct gegarandeerd. De koffie wordt in speciale verpakkingen van 500 gram geleverd met “flavour saving valve”.
www.dutchbaristacoffee.nl

 

Trefwoorden: Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share