Espresso presentatie Casa Barista in Mol op 12 september 2008 (België)

Espresso presentatie Casa Barista in Mol op 12 september 2008 (België) van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  03-09-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso

Graag nodigen wij koffieliefhebbers uit voor een GRATIS Espresso product presentatie in onze gastronomische showroom te Mol op a.s. vrijdag 12 september vanaf 17.00. Op deze dag zult u alles te weten komen over het bereiden van lekkere Italiaanse koffiesoorten, de bediening van semiprofessionele espressomachines, vers koffiebonen malen, melkstomen voor cappuccino, handige koffie accessoires, enzovoorts. Naast de demonstratie en het proeven kunt u de getoonde epressoproducten aankopen en -indien voorradig- direct meenemen.

Datum & Contact:
Vrijdag 12 september 2008, 17.00 – 20.00 uur 

Fou d'Manger
Hans Verheyen
Turnhoutsebaan 17
2400 Mol, België
Tel: +32 (0)14 720803

Na 12 september bent u uiteraard ook van harte welkom bij Fou d'Manger voor de espressoproducten van Casa Barista. Graag tot ziens.

Casa Barista, speciaalzaak in espresso apparatuur en barista tools, is er ook voor Belgische koffieliefhebbers. Hans Verheyen heeft in Mol zijn winkel Fou d’Manger geopend voor echte fijnproevers van Italaanse koffie en andere specialiteiten. De delicatessenzaak biedt een exclusief assortiment van espressomachines en bonenmalers van Casa Barista, aangevuld met lekkere olijfolies, wijnen, vleeswaren, verse pasta’s en exclusief servies. Hans Verheyen: “Onze streek de Kempen staat bekend om haar gastronomie en eetcultuur, daar wil ik graag aan bijdragen met Fou d’Manger. Mijn filosofie is om te werken met mooie producten die met traditie en smaak zijn gefabriceerd. Liefhebbers weten dat te waarderen en horen ook graag de achtergrond van producten. Een goede voorlichting over de werkwijze van apparatuur en Italiaanse koffie hoort daarbij. Traditioneel gezette espresso of cappuccino met vers gemalen bonen is een smaaksensatie en traktatie, die niet vergelijkbaar is met een gewone kop koffie. Dat probeer ik mijn klanten mee te geven, zodat zij hier thuis of op kantoor van kunnen genieten. U bent van harte welkom voor een lekkere Italiaanse caffè!”

Mol is de zesde locatie van Casa Barista die binnen een jaar tijd is geopend. Het franchiseconcept, waarbij Barista ondernemers de producten van Casa Barista op de markt brengen, heeft zich afgelopen tijd succesvol bewezen. "De smaak van koffiedrinkers verandert. We merken een toenemende aandacht voor koffie van hoge kwaliteit. Dat zie je bijvoorbeeld aan de speciale espressobars die in steden ontstaan. Daar drinken mensen het liefst Italiaanse cappuccino of latte machiatto. We merken dat mensen ook thuis of op kantoor deze lekkere koffiesoorten willen drinken. Inclusief professionele apparatuur en met uitleg hoe de koffiesoorten precies gemaakt moet worden. Onze kwaliteitsproducten combineren we met een unieke barista service. Klanten worden persoonlijk geholpen door de barista en krijgen alles te weten over het zetten van Italiaanse koffie, vers bonenmalen, melkschuim bereiden en het onderhoud van machines. We zijn verheugd dat we nu ook Belgische klanten kunnen laten proeven aan Italiaanse caffè die op traditionele wijze wordt gezet,” aldus Matthieu Los van Casa Barista.

www.casabarista.be

Trefwoorden: Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share