Espresso webshop geopend bij Casa Barista www.casabarista.nl

Espresso webshop geopend bij Casa Barista www.casabarista.nl van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  09-09-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso

Op zoek naar een professioneel kopje koffie thuis of op kantoor? Het bereiden van lekkere Italiaanse koffiesoorten is een beleving en smaaksensatie. Casa Barista heeft een webshop geopend waar je alle benodigde koffieproducten online kunt kopen en gemakkelijk thuis laat bezorgen. Je vindt er topklasse espressomachines, bonenmalers, verse koffiebonen & barista tools.

http://www.casabarista.nl

Uiteraard ben je ook welkom bij één van de zes locaties van Casa Barista in Nederland en België. Hier krijg je ondersteuning van een expert en demonstratie van alle apparatuur. De aankoop van espresso apparatuur is immers een hele investering en het vereist bepaalde kennis om lekkere koffie te bereiden.

“Casa Barista is gestart met dit concept omdat we merken dat klanten behoefte krijgen om thuis dat lekkere kopje koffie te kunnen bereiden, zoals ze hadden geproefd op vakantie of in espressobars. Maar ze weten niet precies welke apparatuur daarvoor benodigd is en hoe ze daarmee moeten omgaan. En met de consumenten espressomachine of koffie automaat die ze in huis hebben wordt niet het beoogde resultaat behaald. Casa Barista is een speciaalzaak voor (semi)professionele espressomachines, hiermee maak je koffie van horeacakwaliteit. We voeren een aantal topmerken zoals Expobar, Isomac, Bezzera, Macap en Mazzer. Wij kennen als geen ander de producten die we verkopen van binnen en buiten. Onze Barista helpt met het maken van een goede keuze die het best past bij een koffieliefhebber. Zij geven uitgebreid advies over de werking en bediening van de espressomachines en leren je graag de vaardigheden, tips & trucs. Klanten kunnen zich laten informeren via onze website en email of langskomen bij onze Barista locaties. De Barista werkt op afspraak, zodat zij altijd 100% tijd voor je hebben. En handig, want afspraken zijn ook buiten kantoortijd mogelijk. Je komt bij ons alles te weten over “de kunst” van het espressozetten, bonenmalen en melkstomen. Want, het kopen van een glimmende machine is nog geen garantie voor lekkere koffie. Bij aankoop van apparatuur krijg je een gratis mini-baristacursus met onderhoudstips. Bovendien wordt de machine gecontroleerd en ingesteld op een perfecte werking. We willen dat onze klanten direct als “thuisbarista” aan de slag kunnen!”, aldus Matthieu Los, directie.

Trefwoorden: Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share