Expobar Brewtus II espressomachine bij Casa Barista

Expobar Brewtus II espressomachine bij Casa Barista van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  06-05-2008
Trefwoorden: Italiaans, Barista, Koffiewinkel

Deze speciale espressomachine is het vlaggenschip van Expobar. Perfect voor de échte koffieliefhebber voor thuis of op kantoor. Duurzame, stoere kwaliteitsmachine in RVS en chroom. Uitgerust met onderdelen die normaal alleen in de horeca voorkomen. Voor het bereiden van Italiaanse caffè zoals u die op de mooiste piazza’s drinkt. Nu voor een zeer aantrekkelijke prijs met de unieke barista service zoals u van ons gewend bent. Met uitgebreide demonstratie, barista tips voor het bereiden van diverse koffiesoorten, instellen & gebruiksklaar maken van de machine en onderhoudsplan voor lange levensduur. http://www.casabarista.nl/expobar-brewtus-ii-professionele-kwaliteit/

De Expobar Brewtus II heeft véél extra's die je bij andere merken niet tegenkomt. Uniek ontworpen met twee gescheiden boilers en instelbare digitale temperatuur. Die zorgt voor de meest perfecte temperatuurbeheersing en levert de beste koffie. Verder is er altijd kokend water en stoom beschikbaar. Uitgerust met professionele E61-zetgroep en sterke 15bar pomp. De machine is handig in gebruik door het automatische antikalkfilter en de “antiburn” stoompijp die koel blijft. Tevens biedt de machine de mogelijkheid voor een vaste wateraansluiting, zodat u nooit meer water hoeft bij te vullen. Deze machine wordt niet voor niets de beste espressomachine ter wereld genoemd door vele baristi!

De espressomachine staat altijd aan bij Casa Barista, om u de heerlijke koffiesoorten te laten proeven en de bediening van de Brewtus uit te leggen. Verder bieden we een uitgebreid assortiment espressomachines, bonenmalers, barista tools, onderhoudsmiddelen enz. Wij importeren de topmerken Expobar, Isomac, Bezzera, La Nuova Era, Macap, Mazzer.

U bent van harte welkom bij onze locaties in Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Ermelo, Beilen, Nijmegen, Maastricht, Mol (België). Bij aankoop krijgt u gratis een mini-barista cursus en uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing met gebruikerstips.

Trefwoorden: Barista, Italiaans, Koffiewinkel

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share