Expobar Brewtus III espressomachine Vernieuwd!

Expobar Brewtus III espressomachine Vernieuwd! van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  27-11-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso, Barista

De Brewtus III is het vlaggenschip van Expobar. Perfect voor de thuis-barista. Met véél extra's die je bij andere merken niet tegenkomt. Uniek door twee gescheiden boilers en instelbare temperatuur. Zorgt voor de meest perfecte koffiesoorten. Vanaf nu is de Brewtus III verkrijgbaar bij Casa Barista met een aantal interessante verbeteringen die de producent heeft doorgevoerd:

De Brewtus III heeft namelijk in twee fases dit jaar een flinke update gekregen. In de eerste fase (rond afgelopen zomer) is de aan-uit schakelaar verbeterd naar een metalen versie en is de ventilatie verbeterd om verhitting binnen de machine te voorkomen. De tweede fase is net doorgevoerd en die heeft betrekking op de digitale temperatuur regeling van het zetgroep water. Die was origineel uitgevoerd met regelbare thermostaat (die wat grover werkt dan een PID), de temperatuur wordt dan alleen ‘aan’ of ‘uit’ gezet, er is geen nuance tussen hard en zacht verwarmen. De vernieuwde Brewtus III is nu uitgerust met échte PID die wel hard of zacht kan verwarmen, en dus nauwkeuriger werkt en de zettemperatuur voor de koffie nog constanter maakt. Hierbij is ook het digitale display op de voorkant van de machine vernieuwd. Kortom, een flinke update voor de échte koffieliefhebber.

Hiernaast introduceren wij ook de geheel nieuwe Brewtus Rotary, uitgerust met professionele pomp, motor en vastwater aansluiting.

http://www.casabarista.nl

 


Trefwoorden: Barista, Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share