Isomac espresso apparaat: assortiment uitbreiding bij Casa Barista

Isomac espresso apparaat: assortiment uitbreiding bij Casa Barista van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  05-06-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso, Barista

Isomac is sinds 1977 producent van de beste Italiaanse espressomachines. Bekend om de Milanese kwaliteit en fraaie ontwerpen in gepolijst RVS en chroom. Oprichter van Isomac is Giovanni Fontana, één van de ontwikkelaars van de fameuze E61-zetgroep bij Faema. Fontana wilde deze fantastische professionele kwaliteit voortzetten in espressomachines voor consumenten, met uitsluitend gebruik van horeca onderdelen. Zodat u ook thuis of op kantoor kunt genieten van échte Italiaanse cappuccino, espresso, ristretto of latte macchiato. Casa Barista heeft haar assortiment Isomac machines uitgebreid om tegemoet te komen aan liefhebbers van Italiaanse caffè en design apparatuur.
http://www.casabarista.com/index.php?id=394

Assortiment
Isomac Millenium € 1349 (adviesprijs € 1499)
Isomac Tea € 1169 (adviesprijs € 1399)
Isomac Zaffiro € 929 (adviesprijs € 1099)

Zoals u van Casa Barista gewend bent, leveren wij de semi-professionele lijn van Isomac. Voor Italiaanse koffie van échte horecakwaliteit. U kunt de apparatuur bij ons bekijken, vergelijken en uiteraard caffè proeven! Bij Casa Barista koopt u uw espresso apparatuur met unieke Barista service. De Barista is in Italië de expert koffiezetter en bedient de espressomachines in bars en restaurants. Onze Barista helpt u met het maken van een goede keuze die het best bij uw behoefte en budget past. Zij geven uitgebreid advies over de werking en bediening van de espressomachines en leren u graag de vaardigheden, tips & trucs. De Barista werkt op afspraak, zodat zij op dat moment 100% tijd voor u hebben. En handig, want afspraken zijn ook buiten kantoortijd mogelijk. U komt bij ons alles te weten over “de kunst” van het espressozetten, bonenmalen en melkstomen. Want, het kopen van een glimmende machine is nog geen garantie voor lekkere koffie. Bij aankoop van apparatuur krijgt u een gratis mini-baristacursus met onderhoudstips. Bovendien wordt de machine gecontroleerd en ingesteld op een perfecte werking. Zodat u direct als “thuisbarista” aan de slag kunt.

De locaties van Casa Barista zijn verspreid over Nederland en België: http://www.casabarista.nl/locaties/

Naast Isomac hebben we ook andere kwaliteitsmerken espresso apparatuur, bonenmalers & barista tools. Van o.a. Expobar, Bezzera, La Nuova Era, Macap, Mazzer. U bent van harte welkom om deze te vergelijken en lekkere koffiesoorten te komen proeven. Graag tot caffè!


Trefwoorden: Barista, Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share