Macafe espresso apparaat: assortiment uitbreiding bij Casa Barista

Macafe espresso apparaat: assortiment uitbreiding bij Casa Barista van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  30-06-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso, Espresso Apparaten

Macafe is sinds jaren leverancier van Italiaanse espressomachines. Bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en ontwerpen in gepolijst RVS. Hiermee zet u thuis of op kantoor heerlijke Italiaanse cappuccino, espresso, ristretto of latte macchiato. Casa Barista heeft haar assortiment met Macafe machines uitgebreid om tegemoet te komen aan liefhebbers van Italiaanse caffè en eenvoudig bediengemak met een prettige prijs.

http://www.casabarista.nl/macafe-michelangelo-dual-thermosysteem-espressomachine/

Duurzame kwaliteit, veelzijdig en zeer eenvoudig in gebruik. Dat is de klasse van Macafe’s Michelangelo! Fraaie RVS behuizing. Snel opgewarmd in enkele minuten. Flexibel te gebruiken met losse koffie en ESE servings. Uitgerust met Dual Thermosysteem waarmee u gelijktijdig koffiezet en stoom gebruikt. Energy Saving Design waarmee u elke functie kunt uitschakelen als je het niet gebruikt. Luxe cappuccinatore om perfecte melkschuim te stomen voor cappuccino en latte macchiato. Extra heetwatertap voor thee, cacao of bouillon. Handig verwijderbaar kopjesplateau voor het gebruik van hoge koffiekoppen of latte glazen. Semi-professioneel uitgerust met metalen onderdelen en bronzen boiler voor lange levensduur. Geleverd met twee complete portafilters.

Bij Casa Barista koopt u uw espresso apparatuur met unieke Barista service. De Barista is in Italië de expert koffiezetter en bedient professioneel de espressomachines in bars en restaurants. Onze Barista helpt u met het maken van een goede keuze die het best bij uw behoefte en budget past. Zij geven uitgebreid advies over de werking en bediening van de espressomachines en leren u graag de vaardigheden, tips & trucs. De Barista werkt op afspraak, zodat zij op dat moment 100% tijd voor u hebben. En handig, want afspraken zijn ook buiten kantoortijd mogelijk. U komt bij ons alles te weten over “de kunst” van het espressozetten, bonenmalen en melkstomen. Want, het kopen van een glimmende machine is nog geen garantie voor lekkere koffie. Bij aankoop van apparatuur krijgt u een gratis mini-baristacursus met onderhoudstips. Bovendien wordt de machine gecontroleerd en ingesteld op een perfecte werking. We willen dat u direct als “thuisbarista” aan de slag kunt!

Verkoopprijs
Macafe Michelangelo €699, incl BTW


De locaties van Casa Barista zijn verspreid over Nederland en België:

http://www.casabarista.nl/locaties/

Naast Macafe hebben we ook andere kwaliteitsmerken espresso apparatuur, bonenmalers & barista tools. Van o.a. Expobar, Isomac, Bezzera, La Nuova Era, Macap, Mazzer. U bent van harte welkom om deze te vergelijken en lekkere koffiesoorten te komen proeven. Graag tot caffè!


Trefwoorden: Espresso, Espresso Apparaten, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share