Nieuw koffie apparaat door uitvinder espresso Bezzera

Nieuw koffie apparaat door uitvinder espresso Bezzera van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  09-10-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso, Barista

De BZ07 is de nieuwste Italiaanse espressomachine van de uitvinder van de espresso Bezzera. Luigi Bezzera bedacht in 1901 de methode om onder hoge druk water te persen door zeer fijne koffiemaling. Het resultaat: een perfecte espresso met smaakvolle crèmelaag. De Italiaanse traditie was geboren! Sindsdien is Bezzera producent van (semi) professionele espressomachines van hoge kwaliteit. De BZ07 is de nieuwste machine voor thuis of kleinzakelijk gebruik. Uitgerust met de laatste features. Uniek aan de BZ07 is de optimale temperatuurcontrole, met twee verwarmingselementen die direct in de verchroomde zetgroep zijn verwerkt. Hierdoor is het koffiewater temperatuur uitermate stabiel: essentieel voor een perfecte espresso. Verder worden de kranen voor stoom en heet water bediend met het handige “push & go” principe. Door te duwen aan de hendel krijg je direct 100% stoompower en waterafgifte. Geen gedraai meer aan kranen! Bovendien is de BZ07 uitgerust met warmtewisselaar voor het leveren van direct koffie en stoom. In fraai Italiaans design met strakke vormen en handmatig afgewerkt in luxe gepolijst RVS. Met de BZ07 zet je koffie van horecakwaliteit en geniet je van caffè alsof je op een Italiaanse piazza zit. De espressomachine wordt inclusief Nederlandstalige handleiding geleverd, met unieke barista tips. http://www.casabarista.nl/espresso-apparatuur/professionele-kwaliteit-espressomachines/

De BZ07 is verkrijgbaar in twee modellen. Met de manual versie bedien je handmatig het doorlopen van de koffie. Hiernaast is er een handige semi-automatic versie, waarmee je automatisch 1 of 2 kopjes koffie zet. Hierbij zorgt een automatische waterdoorloop meter ervoor dat er altijd dezelfde hoeveelheid koffie in de kopjes wordt gezet, voor extra gebruiksgemak.

Bezzera BZ07 manual: € 999
Bezzera BZ07 semi-aut: € 1199

Op zoek naar een professioneel kopje koffie thuis of op kantoor? Het bereiden van lekkere Italiaanse koffiesoorten is een beleving en smaaksensatie. Bij Casa Barista vind je topklasse espressomachines, bonenmalers, verse koffiebonen & barista tools. Onze Barista helpt je met het maken van een goede keuze en geeft uitgebreid advies over de werking, bediening en onderhoud van de espresso apparatuur. Je bent van harte welkom bij onze locaties in Nederland en België. Of je bestelt eenvoudig via de webshop en laat de koffieproducten thuis bezorgen.

http://www.casabarista.nlTrefwoorden: Barista, Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share