Samenwerking Casa Barista en Lambo Koffiebranderij

Samenwerking Casa Barista en Lambo Koffiebranderij van CasaBarista Koffie & Espresso

Door: CasaBarista Koffie & Espresso  29-09-2008
Trefwoorden: Koffie, Espresso

Casa Barista heeft een overeenkomst gesloten om de koffiebonen van Lambo in haar assortiment op te nemen. De dagelijks versgebrande koffiebonen zijn een mooie aanvulling op de espressoproducten van Casa Barista: espressomachines, bonenmalers, barista tools en koffie. “We zijn blij om onze klanten de versgebrande koffiebonen van Lambo te laten proeven. Deze producten worden nog echt op traditionele wijze dagelijks op kleine schaal gebrand. Dat maakt de tijd tussen het branden en aankoop van de klant extra kort; je krijgt dus altijd een supervers product in huis. Voor koffiebonen is dit heel belangrijk omdat dan de geur, aroma en crèma het best bewaard blijven. Verder vinden we het geweldig om samen te werken met een Nederlandse ondernemer die ook enthousiast “koffiegek” is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Dat schept een band en de lekkere bonen passen uitstekend bij onze espresso topmachines van bijvoorbeeld Bezzera, Isomac, Expobar, Mazzer en Macap.” Aldus Matthieu Los, eigenaar van Casa Barista. De Lambo koffiebonen zijn drie soorten gebrande 100% Arabica bonen die speciaal zijn geselecteerd voor een smaakvol Italiaans melange. Tevens worden drie soorten single origin ongebrande bonen verkocht, de zogenaamde groene bonen voor de thuisbrander. De koffiebonen worden verkocht per 3x1 kilo in luchtdichte verpakkingen met speciale flavour saving valve. Ook kan van elke smaak een proefzakje van 250 gram worden besteld. http://www.casabarista.nl/index.php?id=475

Casa Barista levert een compleet koffieconcept voor liefhebbers van echte Italiaanse caffè. Topkwaliteit machines voor thuis of kleinzakelijk gebruik. Casa Barista is geen gewone koffiewinkel. We bedienen vanuit een barista passie onze klanten via internet en barista locaties. Op onze locaties krijgt u persoonlijk uitleg over de werking van de machines, de zetmethoden, versgebrande koffiebonen, bonenmalen, melkstomen, onderhoud enz. Hier kunt u de machines kopen en direct meenemen. Inclusief garantie, service, installatie en onderhoud. Locaties in Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Ermelo, Beilen, Mol (België). Of laat gemakkelijk uw bestelling thuis bezorgen via onze webshop.
www.casabarista.nl

Lambo is een unieke koffiebranderij uit Enschede. De melanges worden samengesteld door de beste koffiebonen in de juiste verhouding te mengen. Hiervoor worden de beste 100% Arabica koffiebonen geselecteerd en dagelijks ambachtelijk gebrand in de eigen branderij. Door op kleine schaal de koffiebonen te branden en te verpakken, is altijd een vers product gegarandeerd. De koffie wordt in diverse vormen (bonen, gemalen) en in diverse verpakkingen geleverd: zowel aan bedrijven als particulieren.
www.lambo-koffie.nl

Trefwoorden: Espresso, Koffie

Contact CasaBarista Koffie & Espresso

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share