Gerbuvet BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lokhorstweg 34 , 3851 SE Ermelo, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gerbuvet BV

Gerbuvet B.V. is een recycling bedrijf van (frituur-)vetten en oliën van plantaardige en dierlijke oorsprong en is opgericht op 1 november 2002.
In samenwerking met een aantal inzamelaars worden deze vetten en oliën voor Gerbuvet B.V verzameld en naar Gerbuvet B.V. gebracht of door eigen wagens van Gerbuvet B.V. opgehaald.
Zowel bij binnenkomst van de (frituur-)vetten en oliën als bij het afleveren van het gerecyclede product wordt een controle uitgevoerd in het eigen laboratorium via bemonstering en analyse. Dit staat borg voor een goede en constante kwaliteit.
De afzet van de gerecyclede (frituur-)vetten en oliën vindt zijn weg naar de biobrandstoffenindustrie, zowel in binnen – als buitenland.
Door middel van onze geleverde (frituur)vetten en oliën, die dienen als grondstof voor biobrandstoffen, dragen wij bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en een schoner milieu.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ermelo Gelderland

Is Gerbuvet BV in Lokhorstweg 34, Ermelo Gelderland 3851 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ermelo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ermelo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ermelo Gelderland, 3851 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227895]