Nieuwe wijnzaak in Ermelo

Nieuwe wijnzaak in Ermelo van Just Wine

Door: Just Wine  04-07-2007
Trefwoorden: Wijn, Winkel, Pers

De naam Just Wine is ook tweeledig bedoelt. Om te beginnen wordt er, op een paar aanvullende producten na, alleen wijn verkocht. Daarnaast slaat de naam ook vooral op de visie van het bedrijf: het is “maar” wijn. Laten we het niet interessanter maken dan het is. Simpelweg een mix van duidelijke taal, goede kwaliteit, sterke service en scherpe prijzen. Een leuke laagdrempelige winkel waar iedereen zich thuis voelt en die bij iedere portemonnee past.

Ook in service gaat Just Wine erg ver. Zo wordt er gratis bezorgd in de gemeentes Ermelo, Harderwijk en Putten, bestaat er een cadeau bezorgdienst en kunt U gebruik maken van de “gekoelde voorraad” die U met spoed kunt laten bezorgen en direct kunt gebruiken.

Naast de winkel heeft Just Wine tevens een sterk assortiment samengesteld voor de horeca en bedrijfs- en kerstgeschenken. Deze activiteit wordt tevens gedreven vanuit de winkel in Ermelo en ondersteund door een tweetal buitendienst medewerkers. Voor de horeca is er zelfs een 7 dagen per week spoed bezorgdienst ingesteld.

In de nabije toekomst begint Just Wine tevens met het organiseren van diverse proeverijen en zal Just Wine prominent aanwezig zijn op de jaarlijkse braderieën in Ermelo.

De markt voor wijn is de laatste tien jaar enorm toegenomen. Op dit moment wordt er bijna 27 liter wijn per hoofd van de bevolking geconsumeerd. De tijd dat wijn als “elitaire drank” werd gezien ligt inmiddels ver achter ons. Wijn is hip en iedereen drinkt het. Veel wijnhuizen en slijters houden echter krampachtig aan het statige imago vast. Just Wine doet dit niet en rekent definitief af met het establishment van gepolijst wortelnotenhout en omslachtige termen.

De hele maand Mei ontvangt U een gratis fles wijn bij iedere aankoop! Dus zeker de moeite waard om eens een bezoek aan deze nieuwe winkel te brengen.Onderstaande is niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Just Wine
Horsterweg 1
3851 PH Ermelo
0341-553440
[email protected]

Trefwoorden: Alcohol, Pers, Pfaff, Slijters, Tavel, Wijn, Winkel,