Wijnen waar je Pfaff van staat

Wijnen waar je Pfaff van staat van Just Wine

Door: Just Wine  04-07-2007
Trefwoorden: Wijn, Horeca, Pfaff

In België zijn deze wijnen een doorslaand succes en zijn er inmiddels al vele tienduizenden flessen over de toonbank gegaan. Vanaf heden zijn deze wijnen en champagnes onder de naam “The Pfaffs” ook verkrijgbaar in Nederland.

Just Wine uit Ermelo heeft de exclusieve importrechten voor Nederland verworven en biedt deze wijnen nu middels verschillende kanalen te koop aan.

De lijn van wijnen bestaat nu uit een rode, prachtige, cabernet sauvignon en een heerlijke frisse witte chardonnay. Binnenkort zal er ook nog een rosé op de markt gebracht worden.

De lijn van champagnes bestaan uit een Brut champagne, een Rosé champagne en een Milléseme. Deze champagnes zijn van een voortreffelijke kwaliteit! Als tegenhanger kunt u binnenkort ook de introductie van een Crémant de Bourgogne verwachten.

Jean-Marie Pfaff zal deze wijnen zelf komen presenteren aan de Nederlandse pers op Vrijdag 6 Juli 2006. Aansluitend op deze persconferentie zal er tevens een signeersessie zijn voor de Nederlandse fans in de wijnspeciaalzaak van Just Wine in Ermelo.

Voorlopig zijn de wijnen en champagnes verkrijgbaar via de website www.pfaffwijnen.nl Hier vind U ook een overzicht van reguliere winkeliers en horecagelegenheden waar de wijn en champagnes verkrijgbaar zijn.


Onderstaande niet geschikt voor publicatie.

De persconferentie/persintroductie vindt plaats op Vrijdag 6 Juli 2007 om 15.00 uur in Hotel de Witte Bergen te Eemnes.

De pers is ook van harte welkom tijdens de fanmeeting in het pand van Just Wine aan de Horsterweg 1 te Ermelo. Deze vindt plaats op Vrijdag 6 Juli 2007 van 19.00 tot 21.00 uur.

De pers dient zich vooraf aan te melden bij:

Just Wine
0341-553440
[email protected]

Voor exclusieve interviews kunt u contact opnemen met de heer Lagerwij: [email protected]

Trefwoorden: Gossip, Horeca, Jean-marie Pfaff, Persconferentie, Pfaff, Roddel, Showbizz, Shownieuws, Wijn,