Klimavision Airconditioning BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jagerserf 25 , 3851 SM Ermelo, Gelderland

E-mail

Over Klimavision Airconditioning BV

Klimavision is al geruime tijd specialist op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling, warmtepompen, computerkoeling en koudwaterinstallaties.
Wij adviseren, verkopen, installeren, onderhouden en verhelpen storingen. Kortom, wij kunnen u het hele traject van dienst zijn.
Klimavision is een merkonafhankelijke organisatie, dat wil zeggen dat uw wensen en behoeften niet op het aanbod van een bepaalde producent afgestelt hoeft te worden.
Wij zoeken in de markt de beste oplossing voor uw situatie.

Ook na aanschaf en/ of installatie van een installatie kunnen wij u van dienst zijn.
Met onze onderhoudservice kunnen wij ervoor zorgen dat uw installatie regelmatig wordt nagekeken op werking. Dit is bij sommige installaties zelfs verplicht bij de Wet.

Wij beschikken over een brede uitrusting en in veel gevallen vervangende onderdelen, zodat storingen vrijwel direct op te lossen zijn.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Air Conditioning

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Klimavision Airconditioning BV in Jagerserf 25, Ermelo Gelderland 3851 SM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ermelo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ermelo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ermelo Gelderland, 3851 SM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754230]