Loon & Grondwerken Fa W Timmer en Zn.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijkerkerweg 95 , 3853 NV Ermelo, Gelderland

E-mail

Over Loon & Grondwerken Fa W Timmer en Zn.

Loon- en grondverzetbedrijf uit Ermelo
Grondig zijn loont
Familiebedrijf Timmer: sinds 1948 vaste grond onder de voeten

In 1948 was Loon- en Grondverzet Timmer een kleinschalig familiebedrijf. Doordat steeds meer agrarische bedrijven hun werk gingen uitbesteden, schoten de aanvragen voor diverse loonwerken en andere projecten als paddenstoelen uit de grond. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig en nog altijd succesvol bedrijf voor agrarisch loonwerk en grond-, weg- en waterbouw.

Agrarisch loonwerk
Het zaaien en oogsten van uw landbouwproducten uitbesteden? Wij hebben alle machines in huis om dit u uit handen te nemen. Na het oogsten, kunnen we ook het transport verzorgen.

Grond-, weg- & waterbouw (GWW)
Een nieuwe woonwijk bouwrijp maken, wegen verharden en rioolstelsels vernieuwen vallen onder de noemer grond-, weg- en waterbouw. Wij voeren al deze werkzaamheden uit.

Projecten
Het herinrichten van een parkeerterrein en het bouwrijp maken van het terrein voor een nieuwe stal zijn voorbeelden van uitgevoerde projecten door Loon- en Grondverzetbedrijf Timmer.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Agricultural Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ermelo Gelderland

Is Loon & Grondwerken Fa W Timmer en Zn. in Nijkerkerweg 95, Ermelo Gelderland 3853 NV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ermelo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ermelo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ermelo Gelderland, 3853 NV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821700]