Loon & Grondwerken Fa W Timmer en Zn.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijkerkerweg 95 , 3853 NV Ermelo, Gelderland

E-mail

Over Loon & Grondwerken Fa W Timmer en Zn.

Loon- en grondverzetbedrijf uit Ermelo: sinds 1948 vaste grond onder de voeten

In 1948 was Loon- en Grondverzet Timmer een kleinschalig familiebedrijf en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van agrarisch loonwerk en Grond,- Weg & Waterbouw. Door deze ontwikkeling zijn wij een onderneming geworden die vele disciplines kan uitvoeren en beschikt over de benodigde vakkennis. Met professionele en betrokken medewerkers kunnen wij grote en kleine projecten tot een goed einde brengen.

Agrarisch loonwerk
Onze loonwerk tak is van oudsher een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Wij kunnen alle voorkomende bewerkingen voor u uitvoeren, zodat u optimaal rendement behaald van uw gewassen. Voor het loonwerk beschikt onze onderneming over moderne machines die wij flexibel kunnen inzetten en over een hoge capaciteit beschikken.

Grond-, weg- & waterbouw (GWW)
Een nieuwe woonwijk bouwrijp maken, wegen verharden en rioolstelsels vernieuwen vallen onder de noemer grond-, weg- en waterbouw. Wij voeren al deze werkzaamheden uit.

Projecten
Het herinrichten van een parkeerterrein, het bouwrijp maken van het terrein en grondwerkzaamheden voor een nieuwe stal zijn voorbeelden van uitgevoerde projecten door Loon- en Grondverzetbedrijf Timmer.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Loon & Grondwerken Fa W Timmer en Zn. in Nijkerkerweg 95, Ermelo Gelderland 3853 NV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ermelo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ermelo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ermelo Gelderland, 3853 NV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821700]