Wilt u een Oog op de Bouw?

Door: Oog Op De Bouw  28-02-2006
Trefwoorden: Bouw, Webcamdiensten

ERMELO 28 februari 2006 - Uit de praktijk blijkt dat er veel bezoekers naar websites komen wanneer er wordt geadverteerd met "webcam op de bouw". Met een webcam op de bouwlocatie krijgt de (potentiële) koper de kans om thuis of op het werk via internet de ontwikkeling van de bouw te volgen. Los van de techniek die er bij komt kijken, willen projectontwikkelaars liever niet een stuk apparatuur in eigendom hebben dat moet worden onderhouden en afgeschreven. Ook de risico's van diefstal en vandalisme zijn vaak redenen waarom er geen webcam op de bouw komt.

Daarom is Oog op de Bouw wellicht één van de eerste aanbieders die op bouwlocaties voor eigen risico webcams plaatst en beheert. Het is al mogelijk om een webcam voor één maand op een bouwlocatie te plaatsen.
Begin dit jaar hebben Jacco Vos (van beveiligingsbedrijf Renard Security) en Ernst Veen (van de online back-updienst MKBackup en CMS software Siteredacteur) de handen in één geslagen en Oog op de Bouw opgericht. De vraag naar een webcam op de bouw is groot, maar risico's en het ontbreken van technische kennis op dit gebied weerhouden menig projectontwikkelaar, makelaar en aannemer er toch van een webcam op een bouwlocatie te plaatsen. "Met Oog op de Bouw loopt deze groep geen risico. Wij plaatsen de webcam en halen deze na de afgesproken periode gewoon weer weg. Zo eenvoudig is het concept van Oog op de Bouw." aldus Veen.
Oog op de Bouw is het eerste bedrijf dat in Nederland webcams verhuurt, beheert en installeert op bouwlocaties. Het concept is gebaseerd op full-operational lease, dus voor een vast bedrag per maand installeert en beheert Oog op de Bouw de webcam op de bouwlocaties en kunnen (potentiële) kopers vanachter hun bureau de bouw volgen.
Volg de bouw via http://www.oogopdebouw.nl

Trefwoorden: Bouw, Webcamdiensten

Contact Oog Op De Bouw

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share