Restaurant Boshuis Drie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sprielderweg 205 , 3852 MK Ermelo, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Restaurant Boshuis Drie

Het is niet moeilijk om in dit oude aaneengesloten bos van Nederland het roemrijke verleden te voelen. De grillig gevormde, spookachtige beuken nemen bij mist of duisternis vormen aan van ronddolende heksen en spookachtige verschijningen. Niets voor niets noemt men het hier:"Het Bos met de Dansende Bomen".

De Veluwse boerderij waarin ons restaurant gevestigd is, dateert uit 1765. Het oorspronkelijke karakter is zoveel mogelijk behouden in de opstapjes, de antieke schouw, de dikke zolderbalken en de oude dorpels.

Heden ten dage is "Boshuis Drie" nog immer een pleisterplaats voor wandelaars, fietsers en ruiters. De traditionele Veluwse gastvrijheid is gebleven. Of u nu komt voor een kopje koffie met eigengemaakte gebak, een lichte lunch of een uitgebreid diner...

Boshuis Drie is het gehele jaar geopend vanaf 10.30. 's Maandags gesloten.

Wij zijn er trots op u te mogen ontvangen.
"Het Boshuis team".

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ermelo Gelderland

Is Restaurant Boshuis Drie in Sprielderweg 205, Ermelo Gelderland 3852 MK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Ermelo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ermelo Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ermelo Gelderland, 3852 MK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818683]