Sluijs C M M van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leeuwerikstraat 114 , 3853 AG Ermelo, Gelderland

E-mail

Over Sluijs C M M van

Fysio Ermelo-west biedt Fysio therapie & Fysio sport.

De praktijk heeft een huiselijke/gemoedelijke sfeer en is zo laag drempelig. Zelfs een kopje thee of koffie staat voor u klaar.

Wij zorgen voor een hoge kwaliteit van behandelen, mede doordat de fysiotherapeuten bij ons werkzaam in het register van de beroepsvereniging het KNGF staan.

Wij kennen geen wachtlijst. Een behandeling kan spoedig gestart worden (afspraak binnen 48 uur) en indien nodig binnen 24 uur.

Naast de algemene fysiotherapie zijn wij geregistreerd voor de oedeemtherapie, kinderfysiotherapie en de psychosomatische fysiotherapie. Ook zijn wij geschoold in de bekkentherapie.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysioermelowest/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sluijs C M M van in Leeuwerikstraat 114, Ermelo Gelderland 3853 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Ermelo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ermelo Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ermelo Gelderland, 3853 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826566]