winnaars van de liedwedstrijd ‘’Wie schrijft het nieuwe Ermelo-lied?’

winnaars van de liedwedstrijd ‘’Wie schrijft het nieuwe Ermelo-lied?’ van Stichting Ermelose Muziekfeesten

Door: Stichting Ermelose Muziekfeesten  16-06-2008

Het oordeel van de jury

De jury koos uiteindelijk voor het lied van Diny en Marcel (die overigens moeder en zoon zijn) omdat hun lied een pakkende tekst heeft en een echte meezinger is. Het lied heeft een vrolijke melodie en kenmerkt zich overigens door een lichte reli-pop-stijl. Het lied vond men professioneel samengesteld en uitgevoerd.

Op dinsdag 10 juni jl. werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Lucaskerk de winnaar bekend gemaakt van de lied-wedstrijd. De jury heeft de verschillende inzendingen vakkundig beoordeeld en gekozen voor het lied van Diny en Marcel Zimmer! Diny Zimmer schreef de tekst voor het lied genaamd 'Ermelo' en Marcel Zimmer componeerde er de muziek bij. Hij en zijn vrouw Lydia, zongen het vervolgens in en aldus was het nieuwe Ermelo-lied een feit.

De overige deelnemers

Naast Diny en Marcel Zimmer, leverden nog vier mensen een Ermelo-lied in:
Jan Hammer schreef 'Ons schone Ermelo'
Henriette Zoetelief schreef 'Thuis in Ermelo'

Ada Molendijk schreef: 'Ermelo is een dorp in het groen'
Ton van Mourik schreef: 'Ermelo'

Nieuwsgierig naar het lied?
Tijdens de opening van het Fête de la Musique op zaterdag 21 juni aanstaande om 11.00 uur op 't Weitje zullen Lydia en Marcel Zimmer hun Ermelo-lied ten gehore brengen. Dus zorg dat u erbij bent en laat u verrassen door het kersverse Ermelo-lied!Contact Stichting Ermelose Muziekfeesten

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share