Adviesbureau voor bodemonderzoek en bodemsanering

Door: Valiterra  02-06-2011
Trefwoorden: Bodemonderzoek, Asbestinventarisatie, Schone Grond Verklaring

 

Valiterra verricht volgens NEN 5740 voor het aanvragen van uw milieuvergunning, bouwvergunning, bestemmingswijziging of voor een vastgoed transactie. De monsterneming gebeurd door heel Nederland na zorgvuldig vooronderzoek. De kwaliteit van de onderzoeksresultaten is maximaal gewaarborgd en voldoet aan alle eisen.

Verder helpen onze ervaren adviseurs particulieren, bedrijven en instanties bij het saneren van bodemverontreiniging of asbest.Snel en doortastend worden uw kosten gereduceerd of beperkt tot het hoogst noodzakelijke.

Een van bestaande rapporten en adviezen verschaft goede informatie op basis waarvan u kan beslissen. De resultaten komen u goed van pas bij aankoop of verkoop van onroerend goed of bedrijfsbeeindiging.

Voor overheden en instellingen treed Valiterra op als bodemadviseur of op projectbasis of via detachering.

Trefwoorden: Asbestinventarisatie, Bodemonderzoek, Schone Grond Verklaring

Andere producten en diensten van Valiterra

Projectontwikkelaar neemt plicht bodemsanering over van Valiterra thumbnail
12-03-2008

Projectontwikkelaar neemt plicht bodemsanering over

Vastgoedadviseur Valiterra is een samenwerking aangegaan met een internationaal actieve projectontwikkelaar die zich geheel toelegt op grootschalig verontreinigd onroerend goed. Hiermee komt er een nieuwe zeer professionele speler op de Nederlandse markt voor herontwikkeling van vervuild vastgoed.