Varenhof Uitvaartcentrum De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Varenlaan 25 , 3852 CP Ermelo, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Varenhof Uitvaartcentrum De

Uitvaartcentrum De Varenhof vormt het hart van veel uitvaartdiensten. Het centrum grenst direct aan de Algemene begraafplaats van Ermelo. Voor inwoners van Ermelo en omgeving staan we dag en nacht klaar om de uitvaart van u of uw naaste in harmonie te laten verlopen. Of u nu lid bent van onze uitvaartvereniging of niet. Leden ontvangen wel een korting.

Crematies vinden in overleg plaats in Lelystad, Zwolle of Amersfoort. De uitvaartdienst worden wel in De Varenhof georganiseerd.

De Varenhof beschikt over een sfeervolle aula ten behoeve van de uitvaartdienst. De overledenen kan in ons rouwcentrum worden opgebaard. Desgewenst regelen we ook de opbaring bij iemand thuis. Voor het transport van de overledene tijdens de uitvaart hebben we een prachtige klassieke rouwauto beschikbaar.

Onze uitvaartverzorgers staan garant voor een persoonlijke en warme ontvangst, catering en ondersteuning.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Varenhof Uitvaartcentrum De in Varenlaan 25, Ermelo Gelderland 3852 CP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Ermelo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ermelo Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ermelo Gelderland, 3852 CP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818654]