Zalenaccommodatie De Dialoog

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisplein 4 , 3851 NT Ermelo, Gelderland

E-mail

Over Zalenaccommodatie De Dialoog

De Dialoog is een multifunctionele organisatie, wij geven bijvoorbeeld onderdak aan Stichting Culturele Dialoog. Deze stichting vult onze theaterzaal regelmatig met theatervoorstellingen. Maar ook u kunt gebruik maken van onze accommodaties. Wij hebben naast een theaterzaal ook diverse andere zalen. Voor seminars, vergaderingen of feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres.
Naast de zalen vullen wij u ook graag aan met een natje en een droogje. Van koffie/thee met wat lekkers tot uitgebreide diners, wij denken graag met u mee.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dialoogermelo/
Twitter: https://twitter.com/DialoogErmelo

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zalenaccommodatie De Dialoog in Raadhuisplein 4, Ermelo Gelderland 3851 NT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ermelo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ermelo Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ermelo Gelderland, 3851 NT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819026]