Pömpke Verhuur en Evenementenservice 't

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Slakweg 10 , 7011 EW Gaanderen, Gelderland
De Achterhoek, Doetinchem

E-mail

Over Pömpke Verhuur en Evenementenservice 't

't Pömpke Verhuur & Evenementen Service is al jaren uw vertrouwde adres voor alles op het gebied van uw partijen & evenementen. Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een kleine partij, bij ons kunt u terecht!

Wij hebben alles onder één dak om uw partij te laten slagen, of het nu gaat om tenten, stoelen, tafels, biertaps, serviesgoed enz. U kunt bij ons terecht voor het huren van een enkele hangtafel tot het laten verzorgen van uw complete partij.

Door onze jarenlange ervaring staan wij natuurlijk altijd klaar om u van een gedegen advies te voorzien.

De op onze website getoonde artikelen zijn slechts een gedeelte uit ons uitgebreide assortiment. U kunt ervan uit gaan dat wij alles op het gebied van feesten, partijen en evenementen in huis hebben. Van koffielepel tot tent, van dienblad tot kapstok. Neem gerust contact met ons op als een door uw gewenst artikel niet op deze website staat.

U bent natuurlijk van harte welkom om eens een kijkje te nemen in onze showroom en het magazijn. Op deze manier kunt u zelf alle mogelijkheden bekijken en kunnen wij u van een gedegen advies voorzien.

Ook buiten de onderstaande openingstijden zijn we regelmatig aanwezig, maar door het vele werken op locatie zijn deze tijden niet vast. Wilt u buiten deze tijden langs komen neemt u dan gerust even contact met ons op.

Wilt u langs komen voor het bespreken van een complete partij/catering dan kunt u van te voren het best even contact opnemen.

't Pömpke, daar zit u goed bij!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gaanderen Gelderland

Is Pömpke Verhuur en Evenementenservice 't in Slakweg 10, Gaanderen Gelderland 7011 EW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Gaanderen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gaanderen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gaanderen Gelderland, 7011 EW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823123]