Triorep BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Glashorst 102 A , 3925 BV Scherpenzeel gld, Gelderland

E-mail

Over Triorep BV

In het magazijn van Triorep liggen meer dan 7500 onderstelonderdelen van caravans-, campers en trailers op voorraad. Van veel type caravans zijn er wel onderdelen te vinden. Het computersysteem geeft precies aan in welk caravan- of trailermerk, model en jaar zo’n onderdeel verwerkt is. Dikwijls weten de mensen van Triorep ook precies hoe de onderdelen gemonteerd moeten worden.

Elke dag worden bestellingen van klanten voor verzending klaargemaakt. Meestal betekent dat -als u voor 12 uur bestelt- u de onderdelen morgen al in huis heeft. En moet het sneller… dan kan dat ook! En dat al meer 28 jaar.

De medewerkers hebben in de loop der tijd veel ervaring gekregen. Dikwijls weten zij precies hoe de onderstellen van de meeste caravans zijn opgebouwd. Maar ook van de aanpassingen die er in de loop der tijd door de fabrikant zijn verricht zijn zij vaak op de hoogte. Het moet dus gek gaan als Triorep geen oplossing weet!

In de werkplaatsen van Triorep werken speciaal opgeleide monteurs aan assen en onderstellen van caravans, trailers en campers. Zij verrichten vaak de grotere reparaties die de dealer zelf niet kan uitvoeren.

Triorep ontwikkelde daarvoor speciaal gereedschap en werkmethoden om de reparaties aan de onderstellen tot een goed einde te brengen. Zo kunt u voor totale revisie van onderstellen van campers, caravans en trailers bij Triorep terecht; maar ook kunt u de revisie van zware transportonderstellen met een gerust hart aan de monteurs van Triorep overlaten.

Het keuren van caravans en campers is een specialisme. Immers, vaak na een crash, of zelfs na het nemen van stoepranden of rotonderanden is er al schade aan draagarmen of onderstellen die niet of nauwelijks met het blote oog waarneembaar zijn. Schades die later kunnen leiden tot grote problemen aan de bovenbouw. Daarom meet Triorep eerst met behulp van lasers assen, onderstellen en bovenbouw van caravans en campers. Daarna volgt er een reparatieadvies.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gelderland

Is Triorep BV in Glashorst 102 A, Gelderland Gelderland 3925 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gelderland Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gelderland, 3925 BV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3686724]