Reanimatie Werkgroep Tiel eo Stichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Poppelenburgerstraat 21 A , 4191 ZS Geldermalsen, Gelderland

E-mail

Over Reanimatie Werkgroep Tiel eo Stichting

Reanimatie cursus

U kunt een leven redden!

Door het volgen van een reanimatie- en AED-cursus, bent u voorbereid. In de cursus leert u een hartstilstand herkennen, hartmassage toepassen en mond-op-mond beademing geven. Ook leert u de Automatische Externe Defibrillator (AED) gebruiken. Dit laatste heet ‘defibrilleren’.

Een instructeur leert u het reanimeren en het gebruik van een AED (defibrilleren) op een oefenpop met een AED-trainer. U ontvangt het lesboek "basale reanimatie inclusief AED" gratis als u bij ons een cursus volgt.

Na de cursus ontvangt u een officieel diploma van de Hartstichting. Wij adviseren u om elk half en zeker jaarlijks een herhalingsles te volgen om zo de vaardigheden en kennis op peil te houden. Dan gaan de handelingen als vanzelf, in geval van nood.

Wilt u meer informatie of heeft u belangstelling voor een cursus neem gerust contact met ons op. Direct aanmelden mag natuurlijk ook.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialised schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Reanimatie Werkgroep Tiel eo Stichting in Poppelenburgerstraat 21 A, Geldermalsen Gelderland 4191 ZS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Geldermalsen Gelderland, 4191 ZS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824941]