Struijk Audiciens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksstraatweg 2 , 4191 SE Geldermalsen, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Struijk Audiciens

1. Hoortest.
De eerste stap naar de verbetering van uw gehoor is de hoortest. Deze test is vrijblijvend en kosteloos.

Met de hoortest meten we de staat van uw gehoor. Nadat wij uw gehoorgang gecontroleerd hebben krijgt u een hoofdtelefoon op. Wij laten u pieptonen horen; eerst hard daarna steeds zachter. Zo kunnen wij nagaan welke tonen voor u nog hoorbaar zijn. Het resultaat van de hoortest wordt vastgelegd is het audiogram. Na afloop van de test legt de audicien het resultaat van de hoortest aan u uit en u hoort direct of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Uiteraard krijgt u de testresultaten van ons mee.

2. KNO-arts.
De KNO-arts voert een uitgebreide hoor- en spraaktest uit. Daarnaast onderzoekt hij ook of uw hoorverlies een medische oorzaak heeft, zoals bijvoorbeeld vocht achter het trommelvlies. Zodra vastgesteld is dat dit niet het geval is, krijgt u een recept van de KNO-arts waarmee u weer bij ons terecht kunt voor het kennismakingsgesprek.

3. Kennismakingsgesprek.
Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij het recept van de KNO-arts uit. Daarna vertellen wij welke hoortoestellen er voor u zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn. Omdat elk persoon anders is, hebben wij een uitgebreid assortiment van hoortoestellen: van volledig vergoed tot hoortoestellen met een eigen bijdrage. Nu wordt het tijd om toestellen uit te proberen.

4. Proefperiode.
Wij raden u aan om minimaal twee verschillende hoortoestellen te testen. Na het kennismakingsgesprek wordt het eerste hoortoestel uitgekozen. Wij stellen het hoortoestel in op uw hoorverlies en leggen het toestel volledig aan u uit. Specifiek voor u stellen we een aantal doelstellingen op om tot een maximum resultaat te komen.

U mag de toestellen drie maanden uitproberen en als u niet tevreden bent mag u ze kosteloos bij ons inleveren. Een langere proefperiode is in sommige gevallen mogelijk in overleg met uw audicien.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Medical Products, Equipment & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Geldermalsen Gelderland

Is Struijk Audiciens in Rijksstraatweg 2, Geldermalsen Gelderland 4191 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Geldermalsen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geldermalsen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geldermalsen Gelderland, 4191 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821990]