TransMission

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Poppenbouwing 19 , 4191 NZ Geldermalsen, Gelderland

E-mail

Over TransMission

Van den Haak B.V. is een geavanceerd en eigentijds bedrijf met bijna een eeuw ervaring in distributie. Wij onderscheiden ons door directe communicatie op alle niveaus, van chauffeur tot directeur. En door de ambitie u te laten besparen op uw distributiekosten.

Een persoonlijke aanpak van een zelfstandig logistieke dienstverlener, die is aangesloten bij TransMission.

TransMission is het samenwerkingsverband van zelfstandige transport en distributiebedrijven in Nederkand en België. Samen verzorgen wij uw transport op lange afstand en uw fijnmazige distributie in de regio. Natuurlijk laden en lossen wij ook in steden waar grote trucks worden geweerd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is TransMission in Poppenbouwing 19, Geldermalsen Gelderland 4191 NZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Geldermalsen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geldermalsen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geldermalsen Gelderland, 4191 NZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820542]