De Grinch Dé kerstmusical van dit moment!

De Grinch Dé kerstmusical van dit moment! van Showkids Jeugd Musical Ensemble

Door: Showkids Jeugd Musical Ensemble  26-09-2007
Trefwoorden: Showkids, Grinch

Het verhaal in het kort: Diep weggestopt in een klein sneeuwvlokje ligt het schattige dorpje Wieville. In Wieville wonen de Wie's en de Wie's zijn dol op kerstmis. Ze vinden kerstmis de leukste tijd van het jaar en alles draait dan om cadeautjes en kerstversieringen. Iedereen in Wieville is er druk mee, iedereen, behalve de groenharige griezel de Grinch. De Grinch woont buiten Wieville in een grot op een berg.
Deze groene, krenterige, onaardige griezel heeft een verschrikkelijke hekel aan de Wie's en zelfs een nog grotere hekel aan kerstmis. Niemand weet waarom de Grinch het kesrtfeest haat, is het misschien omdat hij een piepklein hartje heeft, of omdat hij nooit cadeautjes krijgt, zelfs zijn enige vriend, zijn hond Max, weet niet waarom de Grinch zo Grinch-achtig is.

Cindy-Lou het dochtertje van de postbode gaat uitzoeken waarom de Grinch zo eenzaam en alleen leeft en waarom de Grinch zo ontzettend hekel aan het mooie kerstfeest heeft. Zal ze antwoordt op haar vragen krijgen, is de Grinch echt zo'n gemene krent? En wie weet ontdekt ze dat de Grinch helemaal niet zo Grinch-achtig is als iedereen in Wieville denkt.

Het bijzondere aan Showteens is dat de docenten de Teens 'de vrije hand' hebben gelaten bij het tot stand komen van deze productie. Zo hebben zij zelf bijgedragen aan de choreografie, de liedteksten en de kleding uiteraard onder begeleiding van dramadocent Renate Smoorenburg, zangdocente Judith Vugts en choreografe Susanne Baars. Het resultaat is een prachtig verhaal verpakt in een hilarische musical met een sfeervol decor, herkenbare liedjes en bijzondere kostuums.

De gehele voorstelling maar ook de zaal en alles eromheen is in kerstsfeer. Men wordt ontvangen met een lekker glaasje gluwhein, en kan rondsnuffelen op de mini-kerstmarkt.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. De entree is € 15,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 14 jaar.

Trefwoorden: Grinch, Showkids,

Contact Showkids Jeugd Musical Ensemble

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share