Kindermusical Doornroosje: “SHOWKIDS” krijgen eigen website

Door: Showkids Jeugd Musical Ensemble  14-01-2008
Trefwoorden: Doornroosje, Showkids


Renate en Lianne vinden het erg leuk om les te geven, want iedere vrijdag opnieuw is het een klein feestje. “De kinderen overladen ons met kleine zelfgemaakte cadeautjes en tekeningen. Ook is het leuk om te zien hoe de kinderen vooruit gaan. Het eerste half jaar speelde de kinderen een personage, nu zijn ze het! De kinderen werken allemaal erg hard en spetteren echt de bühne af! En daar zijn we erg trots op, maar het meest genieten we nog van die vrolijke gezichtjes, daar doe je het tenslotte voor.” Aldus Lianne Balduk.
Ook de kaartverkoop loopt storm. “In drie weken tijd hebben we ruim 500 kaarten verkocht! Dat hadden we niet verwacht”, zegt Renate. “ We hebben daarom ook in overleg met studio 100 in België besloten de toegankelijkheid van 150 personen per voorstelling te verruimen, er kunnen 500 personen per voorstelling in de zaal dus daar gaan we voor, wat overigens wel betekent dat er royalty’s betaald moeten gaan worden. Maar dat hebben we er wel voor over, het is natuurlijk geweldig voor ‘onze’ kinderen, als ze mogen optreden voor een volle zaal. Ook krijgen we aanvragen van scholen en kinderspelparadijzen binnen, of we daar een voorstelling willen geven. Dat is natuurlijk een hele eer maar helaas niet mogelijk. We moeten ons houden aan een heleboel regeltjes en bovendien mogen kinderen maar 6 keer per jaar op treden, daarnaast gaan zij allemaal naar school en het lijkt mij sterk dat onze toekomstige musicalsterretjes vrij krijgen van school om op een andere school een voorstelling te geven” aldus Renate Smoorenburg. Binnenkort zijn de musicalsterretjes ook on-line te bezoeken. Deze site krijgen ze aangeboden door Leo van de Berg van CompuFreaks. Hiervoor moest het nog naamloze musicalgezelschap een naam verzinnen en na lang hierover nagedacht te hebben is dat SHOWKIDS geworden. Op deze website kunnen de kinderen van showkids zelf inloggen en met elkaar chatten of hun ervaringen delen met andere kinderen die de musical hebben gezien. Maar er zullen ook foto’s te zien en achtergrond verhalen te lezen zijn op deze site. Renate en Lianne vinden dit een erg leuk initiatief. “We zijn uiteraard erg blij met alle sponsorgelden, mankrachten en materialen die wij aangeboden krijgen maar de kinderen zelf kunnen daar niet zoveel mee, deze site is echt bedoeld voor de kinderen en zal dan ook door hen zelf gemaakt worden.” Verteld Renate. Wanneer de site on-line gaat weet ze nog niet precies, maar er wordt hard aan gewerkt.
Dus houdt deze website in de gaten het adres is www.showkids.nl.

Voor iedereen die nog kaarten wil reserveren voor deze familiemusical kan dat telefonisch doen via telefoonnummer 0481 465877 De voorstellingen zijn op zaterdag19 juni 18:30 uur, woensdag 23 juni 14:00 uur zondag 27 juni om 14:00 uur en een tweede voorstelling om 18:30 uur. De entree bedraagt 4,50 euro p.p.
Telfoon: 0481-465877

Trefwoorden: Doornroosje, Showkids

Contact Showkids Jeugd Musical Ensemble

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share