Peter Pan de Musical

Peter Pan de Musical van Showkids Jeugd Musical Ensemble

Door: Showkids Jeugd Musical Ensemble  03-04-2008
Trefwoorden: Showkids, Kinderaudities

Het verhaal in het kort
Op een avond als meneer en mevrouw Liefje uit eten zijn en zij de zorg voor hun kinderen hebben toevertrouwd aan hun hond Nana, krijgen de kinderen bezoek van Peter Pan en zijn elfje Tinkelbel, die op zoek zijn naar Peter's schaduw.
Peter Pan is een jongen die altijd klein wil blijven, aangezien hij de voordelen van het volwassen zijn absoluut niet kan inzien. Hij woont in Wonderland bij de Zoekgeraakte Jongens. Dit zijn jongetjes die in hun vroegste jeugd uit de kinderwagen zijn gevallen en nooit meer zijn teruggevonden.
Peter Pan, die vliegen kan, zit vaak stiekem in het raam naar de verhalen van mevrouw Liefje te luisteren, zodat hij ze op zijn beurt weer aan de jongens kan vertellen.
Omdat Wendy Liefje, de dochter des huizes, een geschikte moeder zou zijn voor de Zoekgeraakte jongens, weet Peter haar over te halen om samen met hem en haar broertjes naar Wonderland te vliegen.
Daar wonen behalve de Jongens ook zeemeerminnen, indianen en piraten.
Deze piraten, aangevoerd door Kapitein Haak, maken jacht op Peter Pan en de jongens. Kapitein Haak stelt Peter Pan namelijk aansprakelijk voor het verlies van zijn hand. De krokodil die dit op zijn geweten heeft is het enige wezen dat Haak angst inboezemt. Wie zal overwinnen? De slechte Kapitein Haak of de onstuimige Peter Pan? Wat zal er gaan gebeuren met Wendy, haar broertjes en de jongens? En welke rol speelt die akelige krokodil in de ontknoping?

De komende maanden gaat deze groep wekelijks repeteren. Op 20, 21 en 22 maart is deze musical te zien in het Musiater in Zevenaar.

Voor meer info. www.showkids.nl

Trefwoorden: Kinderaudities, Showkids,

Contact Showkids Jeugd Musical Ensemble

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share