SHOWKIDS STARS; "There's no business like showbusiness"

Door: Showkids Jeugd Musical Ensemble  04-07-2008
Trefwoorden: Musical, Doornroosje, Showkids


Uit deze diverse groepen zijn er ‘echte’ sterren geboren, “de Showkids Stars”. Kinderen die naast Showkids ook spelen (gespeeld hebben) in landelijke musicals of mee gedaan hebben met kinderen voor kinderen en het junior songfestival. Deze ‘sterren’ zullen in 2009 en 2010 gezamenlijk in “There’s no business like showbusiness”, een door Stichting Showkids zelf geschreven en geproduceerde musical gaan toeren langs diverse theaters in Nederland. Omdat we alleen met kinderen werken willen we uitsluitend op zondagmiddag optreden.
De theaters reageren enthousiast op het initiatief. De repetities staan gepland van september t/m december 2008. In Januari 2009 zullen er try-outs, stop and go’s en doorlopen plaatsvinden. Hier zullen voor sommige voorstellingen ook kaarten te reserveren zijn. Zoals het er nu naar uit ziet zullen wij in Wageningen in Première gaan.
We zullen hoogstwaarschijnlijk met een tourbus naar het theater gaan maar zijn daarover nog volop aan het onderhandelen.
Het is een spannende tijd met nieuwe ervaringen maar iedereen is reuze enthousiast en de showkids stars hebben er heel veel zin in.

Trefwoorden: Doornroosje, Hamelen, Musical, Showkids,

Contact Showkids Jeugd Musical Ensemble

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share