Showkids viert feest!

Showkids viert feest! van Showkids Jeugd Musical Ensemble

Door: Showkids Jeugd Musical Ensemble  03-08-2007
Trefwoorden: Showkids


Showkids is op het moment ontzettend populair en groeit daarom snel. In januari zijn ze gestart met een groep in Arnhem die eind dit jaar in het theater staan met de kerstmusical de Grinch en naast de twee groepen van de Lion King komt er dit jaar ook een groep in de regio Liemers die de musical Annie van Nu! gaan spelen, deze groep gaat zowel in Zevenaar als in Arnhem repeteren. Om alle groepen te begeleiden zijn er nieuwe professionele mensen aangetrokken. Twee zangpedagoges met een zang docent opleiding aan het consavatorium en twee choreografen met een dans docent opleiding van Lucia Marthas. Verder is het team aangevuld met 2 professionele licht en geluidtechnicus die allebei in hun examenjaar zitten.

JUBILEUM
Showkids bestaat 19 september 5 jaar en dat gaan ze uitgebreidt vieren. Het komende seizoen staat helemaal in het teken van het 5 jarige jubileum. Renate Smoorenburg is vorig seizoen al begonnen met de voorbereidingen van het jubileum jaar. Diverse bekende musicalartiesten en managementbureaus hebben al toegezegd hun medewerking te willen verlenen aan het jubileumjaar van Showkids. Musicalartiest Jim Bakkum (Idols, Grease en Fame) zal het spits afbijten en heeft een speciale verrassing voor de kinderen van Showkids. Daarnaast gaan alle kinderen in de herfstvakantie op musicalkamp.

AUDITIES
10 augustus houdt Showteens audities voor de musical "High School Musical" Ben je tussen de 12 en18 jaar dan kun je jezelf inschrijven via de website.
Op dezelfe dag is er ook een tweede auditieronde voor de musical "Annie van Nu!" kinderen tussen de 8 en 14 jaar kunnen zich hier nog voor aanmelden.

iedereen die nog mee wil doen de Lion King kan zich aanmelden via de site www.showkids.nl

Trefwoorden: Showkids

Contact Showkids Jeugd Musical Ensemble

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share