Showkids werkweekend een groot feest!

Showkids werkweekend een groot feest! van Showkids Jeugd Musical Ensemble

Door: Showkids Jeugd Musical Ensemble  07-09-2007
Trefwoorden: Showkids

De volgende ochtend net iets voor zessen waren alle kids al volop aan het zingen, dansen en keten. Alle luchtbedden en slaapzakken werden opgeruimd en al snel werd het ontbijt door de vrijwilligers geserveerd. De broodjes gingen naar binnen als zoete koek en na het ontbijt werd de zolder omgetoverd in een studio. Er werd luidkeels en enthousiast gezongen en tegen de middag hadden we de helft van de liedjes al opgenomen.
Na de lunch was het buiten lekker droog en konden de kids even uitrazen in de grote tuin. Na twee uurtjes lekker ontspannen moest iedereen er weer tegenaan en om 17.00 uur stonden alle liedjes er op. Toen werden er foto's gemaakt van de kinderen in hun kostuums voor het programmaboekje en vrijwilliger Maarten van de Bosch had thuis een fotoquiz in elkaar gedraaid en deze werd voor het eten gespeeld. Terwijl de kinderen druk waren met het spel werd er in de keuken een hele grote pan spagetti gemaakt. 's Avonds werden er spannende verhalen verteld en spelletjes gedaan bij het enorme kampvuur. Tijdens de nacht werd er weinig geslapen en veel gekeet, maar omdat de kinderen zo enorm hard hadden gewerkt en daarom de volgende dag niks meer hoefde in te zingen werd hier en daar een oogje toegeknepen.

Wij van Showkids vonden het een heel geslaagd weekend en bedanken daarom Patrick en Sheila voor hun gastvrijheid en al het lekkers en Maarten en Jolanda van den Bosch, Roberto Janssen en Petra de Bruijn voor hun bijdrage en alle goede zorg.

Voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar hoe de CD geworden is, deze is te bestellen via onze website of te koop tijdens de voorstellingen die te zien is in de mei vakantie in het Over-Betuwe College in Bemmel. Entree is € 7,50 en kaarten zijn te verkrijgen via de website www.showkids.nl


Trefwoorden: Showkids

Contact Showkids Jeugd Musical Ensemble

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share