Showteens eventjes ''echte'' sterren

Showteens eventjes ''echte''  sterren van Showkids Jeugd Musical Ensemble

Door: Showkids Jeugd Musical Ensemble  11-10-2007
Trefwoorden: Musical, Showkids, Grinch

De Showteens zongen 6 liedjes uit de kerstvoostellingen van De Grinch die gepland staan in december van dit jaar in Huis Provindentia in Gendt en Kunsthuis 13 in Velp.
De organisatie van dit gala had diverse kinderacts bekeken en vond Showteens een leuke, spontane maar vooral getalenteerde groep tieners met een zeer originele act.

De Gala-Avond was geheel in stijl. De genodigden werden in de watten gelegd en getrakteerd op diverse culinaire hoogstandjes en een internationaal georiënteerd drie-gangen diner. Er werden uitstekende wijnen geschonken en de champagne vloeide rijkelijk! Verder waren er modeshows met alle genomineerde kindermerken en een trendshow met flitsen van de voorjaars & zomermode 2008, e.e.a. werd afgewisseld met de uitreikingen van de diverse awards. Uiteraard waren er diverse bekende artiesten die hun medewerking verleende en zorgdroegen voor een onvergetelijke avond.

Showteens vond het een hele eer dat zij mochten optreden op dit bijzondere gala en zullen de enthousiaste reacties van het publiek en het daverende applaus niet gauw vergeten. Ze voelde zich allemaal eventjes echte sterren.

Wil u ook naar de kerstvoorstelling DeGrinch van Showteens kijk dan op de website www.showkids.nl of bel me 06-23049455
Kaarten zijn tevens verkijgbaar bij de Bruna in Gendt.

Trefwoorden: Grinch, Musical, Showkids,

Contact Showkids Jeugd Musical Ensemble

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share