Spannende tijden voor Showkids

Door: Showkids Jeugd Musical Ensemble  01-06-2007
Trefwoorden: Showkids, Hamelen

Dat Showkids opvalt, werd afgelopen week heel duidelijk toen zij benaderd werden door een groot theater uit het westen van het land om volgend jaar op tournee te gaan. Er werd hun zelfs een touringcar en hotelovernachting aangeboden. “Uiteraard is dit een bijzondere kans, maar we willen niet meten in het diepen springen. Eerst wil ik uitzoeken wat de voor en tegens en vooral de risico’s zijn. We werken immers met kinderen” aldus Renate.

Toch gaat niet alles volgens plan. Zo heeft hoofdrolspeler Peter van Megen bij een val van zijn fiets zijn sleutelbeen gebroken. Maar als hij zich de komende weken rustig houdt moet dat net voor de première genezen zijn.

Voorstellingen zijn op vrijdag 16 juni 18:30 uur, zaterdag om 14:00 uur en 18:30 uur en zondag 18 juni om 14:00 uur in Het Dorpshuis in Angeren. De zaal gaat 1 uur voor aanvang open, maar vervelen zullen de kinderen zich niet. Iedere voorstelling heeft zijn eigen unieke voorprogramma. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Het Dorpshuis of via www.showkids.nl en kosten 6,50 in de voorverkoop en 7,50 aan de kassa.

Trefwoorden: Hamelen, Showkids,

Contact Showkids Jeugd Musical Ensemble

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share