Stichting Showkids Jeugd Musical Ensemble brengt the Grinch

Door: Showkids Jeugd Musical Ensemble  26-09-2007
Trefwoorden: Kerstmusical, Showkids, Grinch

Het verhaal
Diep weggestopt in een klein sneeuwvlokje ligt het schattige dorpje Wieville. In Wieville wonen de Wie's en de Wie's zijn dol op kerstmis. Ze vinden kerstmis de leukste tijd van het jaar en alles draait dan om cadeautjes en kerstversieringen. Iedereen in Wieville is er druk mee, iedereen, behalve de groenharige griezel de Grinch. De Grinch woont buiten Wieville in een grot op een berg.
Deze groene, krenterige, onaardige griezel heeft een verschrikkelijke hekel aan de Wie's en zelfs een nog grotere hekel aan kerstmis. Niemand weet waarom de Grinch het kerstfeest haat, is het misschien omdat hij een piepklein hartje heeft, of omdat hij nooit cadeautjes krijgt, zelfs zijn enige vriend, Max, weet niet waarom de Grinch zo Grinch-achtig is.

Cindy-Lou het dochtertje van de postbode gaat uitzoeken waarom de Grinch zo eenzaam en alleen leeft en waarom de Grinch zo ontzettend hekel aan het mooie kerstfeest heeft. Zal ze antwoordt op haar vragen krijgen, is de Grinch echt zo'n gemene krent? En wie weet ontdekt ze dat de Grinch helemaal niet zo Grinch-achtig is als iedereen in Wieville denkt.

The Grinch te zien in het weekend van 14 t/m 16 december in het "Showkidstheater" Huis Provendentia in Gendt en in Kunsthuis K13 in Velp. Kaarten kun je reserveren via http://www.showkids.nl

Trefwoorden: Grinch, Kerstmusical, Showkids,

Contact Showkids Jeugd Musical Ensemble

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share