Braakman Daktechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klaverweide 50 , 6987 DB Giesbeek, Gelderland
Ijsselvalei, Zevenaar

E-mail

Over Braakman Daktechniek

Zoekt u een ervaren dakdekker, dan heeft u deze gevonden.

Ik ben al 10 jaar werkzaam in deze branche, waaronder platte (bitumen en EPDM en kunststof) en pannendaken, loodgieterswerkzaamheden, timmermanwerkzaamheden, dak inspectie en overige werkzaamheden op en rondom het dak. Tevens plaats ik dakramen en dakkapellen.

Kwaliteit staat voorop en dat is niet alleen in het materiaal maar ook in de werkzaamheden daarom doe ik dit al jaren met veel plezier.

Graag maak ik een vrijblijvende afspraak om een passende offerte voor uw op te stellen zo dat alles na wens is en u nooit voor verassingen komt te staan.

U kunt mij ook bereiken voor kleine onderhoudswerkzaamheden en voor het reinigen van uw dak. Ook bied ik onderhoudscontracten aan voor uw dak zodat uw dak elk jaar wordt gecontroleerd op lekkage en slijtage en zo er voor te zorgen dat uw dak nog velen jaren mee gaat, ook buiten uw garantie tijd. Ook wordt uw dak dan jaarlijks schoongemaakt van al het blad en andere viezigheid.

U kunt mij vrijblijvend bereiken

Wij zijn te bereiken op 06-47293633.

Met vriendelijke groeten,

Braakman dak techniek

diensten : dakdekker , dakbedekking , bitumen , epdm , daklekkage , hellend daken , dakdekker nodig , kwaliteit , waterdicht , 10 jaar garantie ,

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Braakman Daktechniek in Klaverweide 50, Giesbeek Gelderland 6987 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Giesbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Giesbeek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Giesbeek Gelderland, 6987 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816920]