DCpaardencoaching

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lievensweg 48 , 6562 XN Groesbeek, Gelderland

E-mail

Over DCpaardencoaching

DCpaardencoaching is sinds 2004 een onderdeel van Dekkerconsult, bureau voor training en coaching. Bij DCpaardencoaching kunt u terecht voor leiderschapsontwikkeling, communicatieworkshops, teambuilding en individuele vragen. Paarden zijn onze co-coaches. We bieden een scala aan mogelijkheden om in workshops/sessies/retraites/opleiding met onze paarden meer inzicht te krijgen in uw leiderschap en communicatie. Onze standplaats is in Berg en Dal, maar werken ook op andere plaatsen in Nederland. Wij zijn een CRKBO gecertificeerd bedrijf (centraal register voor kortdurend beroepsonderwijs).
Dekkerconsult is in in 1992 opgericht en verzorgt allerlei trajecten coaching en trainingen. We richten ons voor op het ontwikkeling van persoonlijke en authentiek leiderschap.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Retraite op Mallorca; intensive

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DCpaardencoaching-946007838809338/

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is DCpaardencoaching in Lievensweg 48, Groesbeek Gelderland 6562 XN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Groesbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groesbeek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groesbeek Gelderland, 6562 XN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817116]