Gemeente Berg en Dal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsplein 1 , 6562 AH Groesbeek, Gelderland

E-mail

Over Gemeente Berg en Dal

De gemeente Groesbeek ligt ten zuidoosten van Nijmegen. De gemeente grenst in het zuidoosten aan Duitsland en heeft de gemeenten Nijmegen, Mook, Heumen en Lingewaard als buurgemeenten. De gemeente is te omschrijven als een groene, vriendelijke en levendige gemeente, met een hoogvoorzieningenniveau en veel mogelijkheden tot recreatie en toerisme.De gemeente bestaat uit de dorpen Breedeweg, De Horst, Groesbeek, Heilg Landstichting, Berg en Dal, Beek, Ubbergen, Ooy, Leuth, Kekerdom, Erlecom, Persingen en Millingen aan de Rijn. De gemeente is per 1 januari 2015 ontstaan uit de voormalige gemeenten Groesbeek, Ubbergen en Millingen aan de Rijn, en zal per 1 januari 2016 de naam Berg en Dal dragen. De gemeente heeft rond 34.000 inwoners. Het landschap is gevarieerd en bestaat uit bos, heide, polders en open landschappen. Door de gemeente loopt een stuwwal die in de ijstijd is ontstaan en een glooiend hoogteverschil aanbrengt.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Berg en Dal in Dorpsplein 1, Groesbeek Gelderland 6562 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Groesbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groesbeek Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groesbeek Gelderland, 6562 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822192]