Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Op de Paap 6 , 6562 AL Groesbeek, Gelderland

E-mail

Over Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral

Wij willen graag zorg geven aan patiënten die in de buurt wonen. We verwachten van patiënten, die wonen in of verhuizen naar een plaats buiten Groesbeek, daar een huisarts zoeken. Wij vinden dat er voor een goede arts-patiëntrelatie een voldoende vertrouwensbasis moet zijn.

Wij beoefenen alleen de reguliere geneeskunde, dus geen alternatieve geneeskunde. We werken zo veel mogelijk volgens landelijk geaccepteerde richtlijnen en protocollen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Wij hebben geen gewetensbezwaar tegen euthanasie. Wel vinden we dat er een band moet zijn met de patiënt. Bovendien houden we ons aan de wet. Ook hebben we geen gewetensbezwaar tegen abortus. Wij streven ernaar chronische zorg voor mensen met diabetes mellitus type 2 en chronische bronchitis (COPD) protocollair uit te voeren volgens de regionale ketenzorgplannen.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groesbeek Gelderland

Is Huisartsenpraktijk Füssenich en Dral in Op de Paap 6, Groesbeek Gelderland 6562 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in Groesbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groesbeek Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groesbeek Gelderland, 6562 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826695]